Halil İbrahim Göker kimdir?

Vine platformnun popüler içerik üreticilerinden olan Halil İbrahim Göker diğer sosyal medya platformlarında da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Göker geniş hayran kitlelerine ulaştı. Göker’in takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Halil İbrahim Göker kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncunun gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Sosyal medya fenomenliğinden oyunculuğa uzanan bir başarı öyküsü olan Halil Göker, yakın arkadaşı Aykut Elmas ile birlikte çektiği videolar sayesinde tanınmıştı. Videolarda ki başarısı ile geniş kitlelere hitap etmeye başlayan Göker yeteneklerini bu seferde oyunculukta gösterdi. 6 ay boyunca oyunculuk eğitimleri alan başarılı fenomen  2015’de “Sihibazlık Okulunda Bir Türk “ ve 2016 yılında “Nasıl Yani” isimli sinema filmlerinde rol almıştır.

22 Temmuz 2014 tarihinde açtığı Youtube kanalı ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan fenomen Göker’in şuan bu platformda 1.2M abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve özgün video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Göker t instagramda ise 1.8M takipçiye ulaştı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Duru Önver hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Özlem Öztürk

Gaye Çorumlu