Halil İbrahim Kurum Kimdir?

Oyuncu Halil İbrahim Kurum müzikle iç içedir. Yeni gelin isimli dizide rol almıştır. Yazımızda Halil İbrahim Kurum kimdir, kaç yaşındadır, hangi burçtur, boyu, kilosu, eğitimi, kariyeri ve hakkında merak ettiklerinizi bulabilirsiniz.

Halil İbrahim Kurum 2020 itibari ile 30 yaşındadır.

Halil İbrahim Kurum 15 Kasım 1990 tarihinde Adana’da dünyaya geldi.

Halil İbrahim Kurum Boyu 1.86 cm’dir.

Halil İbrahim Kurum 82 kilodur.

Halil İbrahim Kurum Akrep Burcudur.

Halil İbrahim Kurum aslen Adanalıdır.

Halil İbrahim Kurum Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur.  Konservatuar eğitimi sonrasında Almanya ve Hindistan’da bir takım oyunculuk kursları alarak kendini geliştirmiştir.

Halil İbrahim Kurum, oyunculuğun dışında profesyonel olarak müzik de yapmaktadır. Solist olarak sahneye çıkmakta ve müzik kariyeri ile oyunculuk kariyerini birlikte ilerletmektedir. Aynı zamanda Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaktadır.
Show TV’de ekranlara gelen Yeni Gelin isimli dizide Sema Keçik, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Tolga Mendi, Şilan Makal, Jessica May gibi isimlerle birlikte oynamıştır. Halil İbrahim Kurum’un ilk dizi deneyimi bu dizi ile başlamıştır.

Birçok kez dizi çekimleri sırasında set aşkları yaşanmıştır. Yeni Gelin dizisinde de buna benzer bir haber alındı. Halil İbrahim Kurum 28 yaşındayken 2018 yılında 53 yaşındaki Sema Keçik ile aşk yaşaması çok ses getirmişti. İkili arasındaki 25 yaş fark olunca çift ilgi odağı haline geldi ve magazin basınında oldukça çok konuşulmuştur. Fakat Yeni Gelin isimli dizinin final yapması ile ikilinin aşkı da son bulmuştur.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Caner Yıldırım

Su Sonia Herring Kimdir?