Hanzade Ofluoğlu kimdir?

Sosyal medya’nın gözde isimlerinden biri haline gelen güzel sunucu, Hanzade Ofluoğlu Acun Medya yapımlarından olan Var mısın? Yok Musun? programı ile televizyon dünyası sonrası sosyal medyanın’da kraliçesi haline geldi. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan güzel sunucu’nun takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Hanzade Ofluoğlu kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarını son 10 yıldır Saygun Ofluğlu ile mühürleyen sosyal medya fenomeni sunucu Hanzade, 2010 yılında Saygun Ofluoğlu ile hayatlarını birleştirmeye karar vererek mükemmel bir evliliğe imza atmışlar. Gerçek soyadı Durmuş olan Hanzade ise evlendikten sonra eşinin soyadını alarak Ofluoğlu olarak anılmaya başlandı.

5 yıl boyunca Acun Medya’nın yapımını üstlendiği Survivor yarışmasında sunuculuk yapan başarılı güze bu sefer yarışmaya oyunculardan biri olarak katılıyor. 2021 Survivor yarışmacıları açıklandığında gözler Ofluoğluna çevrildi. Sunuculuğunu yaptığı yarışmaya oyuncu olarak katılmaya karar veren Ofluoğluna başarılar dileriz.

 İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Ofluoğlu’nun instagramda ise 30B takipçiye sahip

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Zeynep Demirhan hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Pınar Başaran Kimdir?

Eylül Bahar Kimdir?