Hastaneden ‘PES’ dedirten görüntüler

Hastaneden 'PES' dedirten görüntüler

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çekildiği iddia edilen fotoğraflar vatandaşı isyan ettirdi. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda hastane tuvaletlerinin bakımsızlıktan içler acısı hale geldiği gözler önüne serilirken aylardır kimsenin duruma el atmadığından yakınıldı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ‘pes’ dedirtti. Bir kullanıcı tarafından paylaşılan fotoğraflarda hastane tuvaletlerinin bakımsızlıktan döküldüğü gözler önüne serildi. Fotoğraflarda tuvalet kapılarının kırık olduğu ve bir vatandaşın tuvalet ihtiyacını kapısı kırık tuvalette gidermeye çalıştığı görüldü.

KIRIK PRİZLER TEHLİKE SAÇIYOR

Öte yandan bir başka fotoğraf karesinde ise lavaboların olduğu kısımdaki kırık prizlerin tehlike saçtığı gözler önüne serildi. Sürekli ıslak olan ortamda prizlerin duvardan sarkmış vaziyette olması ölüme adeta davetiye çıkardı.;

AYLARDIR BAKIMSIZ HALDEYMİŞ

Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından isyan edilerek yapılan paylaşımda, “Allah rızası için bir el atar mısınız lütfen. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi giriş kat kaç aydır böyle” İfadelerine yer verildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Adrasan'da kuralsızlık sona erecek

Adrasan’da kuralsızlık sona erecek

Araç plakaları tek tek değişecek!

Araç plakaları tek tek değişecek!