Hatice Şendil kimdir? Terken Hatun kimdir?

TRT 1’in başarılı yapımlarından olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosunda olan Hatice Şendil, güzelliği ve oyunculuk yetenekleri ile ekran başındakileri büyülemeye devam ediyor. Son zamanların popüler dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu, eşsiz bir oyuncu kadrosu ile yayınlanmaya başlanmıştı. O günden bu güne oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken dizinin en sevilen oyuncusu ise Hatice Şendil oldu. Kısa zamanda bir çok kişinin gönlünde yer edinen fenomen oyuncunun takipçileri arama motorlarında sık sık fenomen oyuncunun hayatını araştırır oldular.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin Terken Hatun’u Hatice Şendil kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Uzun zamandır merak edilen bir diğer konu ise fenomen isminin aşk hayatı oldu. Özel hayatını sır gibi saklayan ve sosyal medyaya yansıtmayan Hatice Şendil’in takipçileri bu konu hakkında epey meraklı. Ünlü oyuncu gönlünü birine kaptırdı. Mutluluğu gözlerine yansıyan sosyal medya fenomeni isim bu mutluluğu evlilik ile taçlandırarak herkesi şok etti. 

Sosyal medyanın beğenilen isimlerinden olan Hatice Şendil gönlünü Burak Sağyaşar’a kaptırdı. Kısa zamanda hayatlarını birleştiren çift uyumları ve sempatik halleri ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Hayatlarını birleştiren bu çiftin Can adında bir de oğulları dünyaya geldi. Çift aile yaşantıları ve kızları ile sosyal medya dünyasının da en çok takip edilen isimleri arasında yerlerini aldılar.

Burak Sağyaşar ile mutlu bir evliliği olan başarılı oyuncunun 2017 yılında bu mutlu evlilikten Can adını bir de oğlu dünyaya geldi.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi özellikle Terken Hatun karakteri ile şuan oyunculuk kariyerinde zirve noktalardadır.

ekranlarla ilk buluşması ile 2008 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ebru Alemdar karakterini hayat vermesi ile oldu. 2010 yılında Karadağlar dizisinde Gülhayat karakterine can veren başarılı sosyal medya fenomeni güzel 2012 yılında Dila Hanım adlı dizide Erkan Petekkaya ile birlikte başrolü oynadı. Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Terken Hatun karakterine hayat veren başarılı sosyal medya fenomeni güzelin yer almış olduğu diğer yapımlara göz atacak olursak:

TRT 1 ekranlarının beğenilen tarih dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’da merak edilen bir diğer detay ise Terken Hatun karakterinin nasıl öleceği oldu. Terken Hatun ya da Celaliye Hatun, Selçuklu Devleti’nin hükümdarı Melikşah’ın eşi ve 1.Mahmud’un annesidir.  Gönderdiği ordunun da yenilmesi üzerine tahtı ele geçirmek isteyen Terken Hatun İsfahan’dan ayrılırken yolda hastalanarak geri döndü. İsfahan’a döndüğünde ise vefat etti.

Malesef bu konu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Yeni gelişmeler olur olmaz siz değerli okuyucularımız için yazımızı tekrar güncel hale getireceğiz. Güncel bilgiler ile siz değerli okurlarımızın karşısında olabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Takipçileri tarafından sık sık arama motorlarında ünlü fenomen oyuncunun ne kadar kazandığını sormuş olsalar da ne yazık ki bu konu hakkında bilgiye sahip olmadığımız için ünlü sosyal medya fenomeni oyuncunun ne kadar kazandığı bilgisini şuan siz değerli takipçilerimiz ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

 İnstagram hesabında “haticesendil” hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Şendil instagram da ise 1.7M takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Konya’da ırkçı katliam

Cehennemi yaşadık