Hazal Çağlar kimdir?

Hazal Çağlar kimdir?

Hazal Çağlar nereli? Kaç yaşında?

Hazal Çağlar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Hazal Çağlar sevgilisi, oynadığı diziler, hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Hazal Çağlar hayatı ve biyografisi

Hazal Çağlar Türk dizi, sinema oyuncusudur. Aynı zamanda fenomen ve sunucudur. Sosyal medyada ve televizyon ekranlarından tanınmaktadır.

Hazal Çağlar 15 Kasım 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde sürdürmeye başladı. Medya kariyerine bir süre Galatasaray TV’de sunuculuk yaparak başladı.

Hazal Çağlar sosyal medya fenomeni kimliğiyle de tanınmaktadır. Aynı zamanda Galatasaray taraftarıdır. Burak Öksüzoğlu’nun “Konu Sen Olunca” şarkısının video klibinde rol aldı.

Hazal Çağlar oyunculuk kariyerine ilk defa 2020 yılında “Gönül Dağı” dizisinde “Asuman” karakteri ile adım attı. Aynı yıl beyazperde de “Aile Hükümeti” sinema filminde rol aldı.  Bekar olan Hazal Çağlar boyu 1.70 cm kilosu 55 kg burcu Akrep.

Hazal Çağlar dizileri ve filmleri

Hazal Çağlar oynadığı diziler? Hazal Çağlar hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Gönül Dağı – Asuman
  • 2020 Aile Hükümeti

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Zümre Meğreli kimdir?

Zümre Meğreli kimdir?

Ege Semih Erken kimdir?

Ege Semih Erken kimdir?