HDP’den demokrasi mitingi

 HDP, Ağrı’dan sonra ‘Demokrasiye Çağrı’ mitinginin ikincisini Pazar günü Antalya’da Kepez Kent Meydanı’nda yapacak. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ın da katılacağı miting saat: 13.00’te başlayacak.  Miting hakkında il binasında yapılan toplantıya İl Eş Başkanı Muhsin Taşar ile HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül katıldı. 

AKP SONRASINI TASARLIYORUZ 
Toplantıda ilk sözü alan İl Eş Başkanı Taşar, “AKP’nin artık sonu geldi. İlk seçimde gideceklerini kendileri de biliyorlar. HDP’nin de içinde olduğu muhalefet seçim sürecinde ciddi bir hata yapmazsa AKP iktidarı sona erecek. Burada önemli olan AKP sonrası Türkiye’yi tasarlamak. Bunun için Türkiye’nin farklı kentlerinde Demokrasi mitingi yapıyoruz. Nasıl bir Türkiye inşa edeceğimizi anlatıyoruz” dedi. Taşar, Eş Genel Başkan Sancar’ın yarın (cumartesi) Antalya’da olacağını sözlerine ekledi. 
HDP’DEN YENİ BİR İTTİFAK 
HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül ise seçimde 3. Yol olabileceğini belirtti. Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı’nı işaret ederek, “Diğer iki yol artık tükendi. Çıkmaza girdi” diyen Bülbül, “Seçimde HDP, Millet İttifakı’na dolambaçlı yollardan destek vermeyecek. Çünkü artık kendi yolumuzu çizeceğiz. Kitle örgütlerini, dernekleri harekete geçireceğiz” dedi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Topel’den Erasmus projesi

Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Galip İlya