‘HEDEFİMİZ DÜNYA İLKLERİ ARASINDA YER ALMAK!’

‘HEDEFİMİZ DÜNYA İLKLERİ ARASINDA YER ALMAK!’

Başkan Kaan Kavaloğlu,görüşlerini şu şeklide belirtti:

“Turizm, doğası gereği yaratıcı ve yenilikçi bir sektör olmak zorunda. Bizler de Antalya Bölgesi konaklama sektörü olarak pek çok yeniliğin öncüsü olduk olmaya da devam ediyoruz. Dünya trendlerini takip ediyoruz ve yeni normallerle değişen tüketici taleplerine göre yeni formlar ve modeller oluşturuyoruz. Sektörümüz insanları çekmek için büyük ölçüde destinasyonun çekiciliğine güveniyordu. Bugün ise hem turizm ürünlerimizin, kaynak Pazarlarımızın çeşitlenmesi, hem de turizm altyapısının güçlendirilmesi ile bütünsel bir birliktelik içerisindeyiz.

Hedefimiz dünya ilkleri arasında yer almak, ancak kişi sayısından çok gelire odaklanmamız sürdürülebilirliğimizin temelini oluşturmalı. Farklılık yaratan yenilikçi unsurlarla her işletme kendi önceliklerini belirlemeli ve kalabalığın arasından sıyrılan yenilikçi ürünlerle nitelikli potansiyel müşterileri çekmeye odaklanmalıyız.Her bir trend, herkesin ulaşabileceği büyük bir potansiyel müşteri havuzu yaratıyor. Aynı zamanda da rakipler yaratıyor. Akdeniz’de benzer ürünler sunan yeni rakiplerimiz var.

Ortadoğu büyük bütçelerle turizm atılımları yapıyor. Akdeniz Bölgesinde ‘de yeni destinasyonlar öne çıkmaya başladı.Aradan sıyrılmak için yaratıcılık ve yenilikçilik turizm işletmelerinin her seviyesinde uygulanmalıdır: marka, pazarlama, konsept, iş akışı, operasyon…

Bu, işletmelerimizin her türlü duruma ya da daha basit bir ifadeyle misafir davranışlarındaki herhangi bir değişikliğe kriz olsun ya da olmasın daha kolay adapte olabilmelerine yardımcı olacaktır.

Bayramın 9 güne çıkmasıyla yüksek doluluklara ulaşan tesislerimiz, pazarlarda yaşadığımız ve FTI iflası kayıplarını telafi edeceğini umuyoruz.”

AKTOB HAZİRAN AYI BÜLTENİNİ OKUMAK İÇİN:

https://drive.google.com/file/d/1jrnjufDmBD8ONO4AoHEWF6fN5_dQ4Ll5/view 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Üniversite'de 'Piyano Öğrencileri Festivali' düzenlendi

Üniversite’de ‘Piyano Öğrencileri Festivali’ düzenlendi

FTI'NİN TÜRKİYE'DEKİ OTELLERİ KONKORDATO İLAN ETTİ

FTI’NİN TÜRKİYE’DEKİ OTELLERİ KONKORDATO İLAN ETTİ