HİLTON DALAMAN’DA KAMP YAPIYOR

TGA VE BDR’nin iş birliği kapsamında Türkiye’ye gelen Bayeride MTB takımı Marmaris ve Dalaman’da yer alan dağ bisikleti rotalarını deneyimliyor.

Geçtiğimiz yıl bisiklet dostu otel ünvanını alan Hilton Dalaman, farklı zorluk derecelerinde oluşturduğu otel içi ve otel dışı bisiklet rotaları ile bu sporu hem amatör hem de profesyonel olarak yapanların tercihi. Yıl boyu Hilton Dalaman içerisinde hizmet veren yeni nesil elektrikli bisiklet uzmanı Shimano ile de iş birliği yapan Hilton Dalaman, Alman Bisiklet Federasyonu’nunda kamp için tercihi oldu.

Son yıllarda özellikle spor turizmine yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine toplayan Hilton Dalaman sporcuların ilgi odağı haline gelirken Hilton Dalaman Genel Müdürü Tunç Batum, “hem bölgenin coğrafi olanakları hem de tesis ve ekipman olarak sunduğumuz olanaklar uluslararası profosyonel sporcuların gözünü Dalaman’a çevirmesine yol açtı. Çok kısa sürede bu destinasyonun popülerliğini daha da arttıracağımıza inanıyorum. “ dedi.

Sağlıklı yaşam için Türkiye’nin en iddialı spa merkezine sahip Hilton Dalaman, bisiklet, kiteboard, windsurf, seakayak gibi farklı spor olanakları ile kalpleri fethetmeye devam ediyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kaşta orman yangını büyümeden söndürüldü

Kaş Haberleri: Kaş’ta orman yangını büyümeden söndürüldü

Kaçak parfüm operasyonu