Hüseyin Avni Saat kimdir?

Hüseyin Avni Saat kimdir?

Gerçek adı: Hüseyin Avni Saat
Doğum tarihi:  1951
Doğum yeri:  Gümüşhane
Boyu: 1.72 cm
Kilo: 87 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Bilinmiyor
Medeni hali: Evli (Ayla Saat ile)
Meslek:  Kaleci
İnstagram hesabı için tıklayın.

Hüseyin Avni Saat nereli? Kaç yaşında?

Hüseyin Avni Saat kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Hüseyin Avni Saat evli mi kiminle evlendi, eşi, çocukları kim? Beren Saat babası Hüseyin Avni Saat resmi, hakkında merak edilenler, mesleği, kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Hüseyin Avni Saat hayatı ve biyografisi

Hüseyin Avni Saat Türk milli kalecidir. Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde kalecilik yaptı. Türk dizi, sinema ve reklam oyuncusu Beren Saat’in babasıdır.

Hüseyin Avni Saat 1951 yılında Gümüşhane’de dünyaya geldi. Memleketi aslen Gümüşhane’dir. Okul çağlarında amatör futbol takımlarında oynadı. Ardından amatör kulplerde kalecilik yapmaya başladı. Hüseyin Avni Saat profesyonel olarak Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde kalecilik yapmaya başaldı. Bir dönem sonra Ankara’da yaşamaya başladı. Ayla Saat ile nikah masasına oturdu. Bu evliliklerinden Beren Saat ve Cem Saat adında 2 çocukları dünyaya geldi. Hüseyin Avni Saat kızı Beren Saat Türkiye ve dünyada tanınan bir oyuncudur.

2014 yılında Hüseyin Avni Saat kızı Beren Saat babasını düğününe çağırmaması ile gündeme geldi. Hüseyin Avni Saat kızı Beren Saat uzun yıllardır görüşmemektedir. Hüseyin Avni Saat 2016 yılında bu kez 72 bin liralık borcu sebebiyle icralık olduğu yönünde iddialarla gündeme geldi. Hüseyin Avni Saat günümüzde yaşamını Ankara’da sürdürmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ece Önen kimdir?

Ece Önen kimdir?

Gamze Gözalan kimdir?

Gamze Gözalan kimdir?