Hüseyin Çalık kimdir?

Hüseyin Çalık kimdir?

Gerçek adı: Hüseyin Çalık
Doğum tarihi: 1988
Doğum yeri:  Erzurum
Boyu: Bilinmiyor
Kilo:  Bilinmiyor
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: Şarkıcı, Besteci
İnstagram hesabı için tıklayın.

Hüseyin Çalık kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Hüseyin Çalık kim, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu,  sevgilisi, şarkıları, albümleri, konserleri kısaca hayatı ve biyografi bilgileri, müzik kariyerine dair merak edilen tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. 

Hüseyin Çalık hayatı ve biyografisi

Hüseyin Çalık Türk şarkıcı, aynı zamanda söz yazarı ve bestecidir. 2018 yılında nikah masasından terk edildikten sonra tüm sevgisini ve emeğini şarkılarına ve müziğine adamıştır.

Hüseyin Çalık 1988 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğreniminin ardından üniversite eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde devam etti.

Müzik kariyerine 2018 yılında nikah masasından terk edildikten sonra başladı. Söz, müzik ve besteler yapmaya başladı. ‘Aşk Rengini Gözlerinden Almış’ ‘Antalyaspor Marşı’ ‘Issız Yüreğim’ ve daha bir çok bestesi bulunan Hüseyin Çalık bir basın açıklamsında müzik kariyerine ilişkin olarak “Müzik benim için çok kıymetli. 1 yıl önce nikah masasında terk edildikten sonra müziğe sarıldım. İlk şarkımız ‘Aşk Rengini Gözlerinden Almış’ çok beğenilmişti. İkinci teklimiz ‘Issız Yüreğim’ de eminim çok sevilecek” şeklinde özetlemiştir.

Hüseyin Çalık’ın müzik çalışmalarının aranjesi 2019 yılında yüksek bir çıkış yakalayan Fatih Bulut’un ‘Çok Sevdim Yalan Oldu’ isimli popüler şarkısının düzenlemesini üstelenen ünlü aranjör Hüseyin Çeliker yaparken klip yönetmeni koltuğunda da Taşkın Ceyhan oturdu. Şarkıcı Hüseyin Çalık bekar olup, konser ve müzik çalışmalarına devam etmektedir.

Hüseyin Çalık şarkıları ve albümleri

Hüseyin Çalık şarkıları ve albümleri hakkında en güncel bilgiler aşağıda yer almaktadır.Hüseyin Çalık – Aşk Rengini Gözlerinden Almış

Hüseyin Çalık resimleri

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Portakal ağaçlarını tuzaklar koruyacak

Demre Haberleri: Portakal ağaçlarını tuzaklar koruyacak

Rektör Özkandan aşı çağrısı

Antalya Haberleri: Rektör Özkan’dan aşı çağrısı