HÜSEYİN KURT: ‘TGA,TANITIM İÇİN PROJE YARIŞMASI AÇSIN’

HÜSEYİN KURT: ‘TGA,TANITIM İÇİN PROJE YARIŞMASI AÇSIN’

I-MICE Başkanı ve GlobeMeets Kurucusu Hüseyin Kurt, Türkiye’nin tanıtımında ortak aklının harekete geçirilebilmesi için Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) sektöre yönelik “Tanıtım projesi yarışması”düzenlemesi önerisinde bulundu. 

SEKTÖRLE TGA’NIN BAĞLARINI GÜÇLENDİRİR

Yarışmanın yenilikçi fikirler bulmanın yanında sektörleTGA’nın bağlarını da güçlendireceğine dikkat çeken Hüseyin Kurt, “Bu yarışmanın tek kazanı Türkiye olur” diyerek şöyle devam etti: “Bütçesi sektörün tüm bileşenlerinin ödediği katkı paylarıyla oluşan TGA için fikir üretebilmek ve hepsinden önemlisi ‘üretilen fikirlerin dikkate alındığın görmek’ sektörle kurum arasındaki aidiyet bağlarını pekiştirecektir. Sektör ile güçlü bağlar kuran TGA, bu sayede üzerine titrediğimiz güzide bir yapı haline dönüşerek, geleceğe daha emin adımlarla yürüyecektir” dedi. 

“ORTAK AKLI HAREKETE GEÇİRMEMİZ LAZIM”

Turizmcilerin dünyayı tanıma ve analiz edebilme yeteneklerinin birçok sektöre göre dahaileri seviyede olduğuna dikkat çeken Hüseyin Kurt, oluşan tecrübe ve birikimin bir potadaeritilerek ortak faydaya çevrilmesi gerektiğini söyledi. Hüseyin Kurt, “Sektörümüzün Incomingindenoutgoingine, MICE’dan sağlık turizmine kadar her alanda elde edilmiş önemli başarıları ve bunlara imza atmış insanları var. Bilginin güç olduğu çağımızda, hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler olduğu gerçeğinden yola çıkarak, daha güçlü olabilmek için ortak aklı harekete geçirmemiz gerekir. ‘Tanıtım proje yarışmasının’ da bu konuda atılacak değerli bir adım olacağına inanıyorum.” diye sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Otomobil refüje çarptı 2 kişi yaralandı

Otomobil refüje çarptı 2 kişi yaralandı

SANFLIGHT, HAVAYOLU EKOSİSTEMİNE AJET'İ EKLEDİ

SANFLIGHT, HAVAYOLU EKOSİSTEMİNE AJET’İ EKLEDİ