İki sağlık merkezi için imzalar atıldı

İki sağlık merkezi için imzalar atıldı

 

ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, iki sağlık merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapımı için hayırsever iş insanlarıyla protokol imzaladı.

Vali Ersin Yazıcı, hayırsever iş insanı Mehmet Turan ile Manavgat’ın Kızılağaç Mahallesi’nde 700 metrekarelik alanda 6 hekimli yapılacak olan Kızılağaç Şefika Turan Aile Sağlığı Merkezi protokolünü imzaladı. Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük de katıldı. Konuşmasına hayırsever Mehmet Turan’a teşekkür ederek başlayan Vali Yazıcı, “Hayırlı bir günde hayırlı bir işe imza attık. Ramazan ayı bizler için paylaşmak, paylaşarak çoğalmak demektir. Siz de bu imzalamış olduğumuz aile sağlığı merkeziyle bunun en güzel örneğini sergiliyorsunuz. Allah yaptığınız hayırları kabul etsin” dedi.

İKİNCİ SAĞLIK MERKEZİ PROTOKOLÜ

Vali Yazıcı, hayırseverler Mehmet Ali Doğan ve Mehmet Genç tarafından Kepez ilçesi Ünsal mahallesinde 350 metrekare alanda 5 hekimli yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ) için de protokol imzaladı. Yapılacak Mehmet Genç Aile Sağlığı Merkezi ve Mehmet Ali Doğan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun 1 yıl içerisinde bitirilip İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edileceği bilgisi verildi. Antalya Valiliği’nde düzenlenen Aile Sağlığı Merkezi Protokolü imza törenine İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük de eşlik etti.

Antalya’da hemen hemen her hafta sağlık ya da okul protokolü imzaladıklarını belirten Vali Ersin Yazıcı, “Antalya insanının kalbi tıpkı Akdeniz gibi uçsuz ve bucaksız. Bu yüzden bu şehrin enerjisi çok yüksek. Sizler de sağ olun var olun. Paranızı insanlığa hizmet için harcıyorsunuz. Böyle bir güzelliği yaptığınız için sizlere teşekkür ederiz” dedi.

Her iki sağlık merkezinin 12 ayda bitirileceği kaydedildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Sineksiz yaz için yoğun mücadele

Topaloğlu CHP ve İYİ Partililerle iftarda buluştu