İman Elbani kimdir?

İman Elbani nereli? Kaç yaşında?

İman Elbani kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? İman Elbani oynadığı diziler? İman Elbani dini, sevgilisi, estetiksiz hali, eşi, çocuğu var mı? İman Elbani boy kilo yaş bilgileri. Murat Yıldırım eşi İman Elbani hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

İman Elbani hayatı ve biyografisi

İman Elbani Fas asıllı model, dizi ve reklam oyuncusudur. Türk oyuncu Murat Yıldırım ile evlenmesinin ardından Türkiye’de tanımaya başladı.

İman Elbani 1982 yılında Fas Meknes’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Fas’ta başladı. 2006 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında “Miss Morocco” unvanını kazandıktan sonra ün kazandı. 2006 yılında “Miss Arab World” güzellik yarışmasında ikinci oldu. Yetenekli model daha sonra kariyerine Londra ve Mısır’da reklamcılık sektöründe adım attı.

Oyunculuktaki ilk rolü 2008 yılında gösterime giren Mısır Aksiyon filmi “Amaliyat Khassa” filminde oldu. Ayrıca 2009’da yayınlanan “Nsiib AlHaj Azzooz” adlı bir dizide rol aldı. 2016’da gösterime giren Mısır filmi “Satow Mosalath”ın kadrosunda yer aldı. İman Elbani yardım programlarına katılmakta bağış sağlamak ve yetimlere ve ihtiyacı olanlarayardım etmek için Mısır, Lübnan, Ürdün, Filistin, Libya ve Irak’a seyahat etmektedir.

Gençleri işsizlik ve bağımlılık açısından da desteklemektedir. Oyuncu Murat Yıldırım, Los Angeles havalimanındayken İmane’ye evlenme teklif etti ve İman Elbani o sıralar İstanbul’daydı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FaceTime’da İman Elbani’yi babasından istedi. Hatta onlara Kur’an-ı Kerim’i nişan hediyesi gönderdi. Fas asıllı olan İman Elbani oyuncu Murat Yıldım il evlidir. 2016 yılında oyuncu Murat Yıldırım ile nikah masasına oturdu. Rekor sürede 2 milyonu aşan çok sayıda takipçisi olduğu Instagram başta olmak üzere sosyal medyada çok popüler bir isim.

Oyuncu Murat Yıldırım daha önce Türk oyuncu Burçin Terzioğlu ile evliydi. 2014 yılında boşandılar. Murat Yıldırım’ın İman Elbani’ye ilk hediyesi, yaklaşık 2 metre yüksekliğinde kocaman bir çiçek buketi oldu! İman Elbani 2010 yılının En Seksi 100 Arap Kadını arasında yer aldı. Ata binmekten ve film izlemekten hoşlanan İman Elbani’ni en sevdiği markalar Chanel, Prada ve Gucci. İman Elbani boyu 1.75 cm kilosu 55 kg burcu

İman Elbani dizileri ve filmleri

İman Elbani oynadığı diziler? İman Elbani hangi dizilerde oynadı?

  • 2016 Satow Mosalath
  • 2009 Nsiib AlHaj Azzooz
  • 2008 Amaliyat Khassa

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Tiktok fenomeni Berfinmis kimdir?

Zeynep Demirhan kimdir?