İmdadına Türk polisi yetişti

İmdadına Türk polisi yetişti

 Olay, 2 Nisan’da Antalya Havalimanı’nda meydana geldi. 2017’de Galler’de evlenen dövme sanatçısı Alman Anika Ball (32) ile İngiliz Dale S.’nin (39), 2019 yılında Logan isimli erkek çocukları dünyaya geldi. Çift, aralıklı doğumundan 6 ay sonra ayrılmaya karar verdi. 6 aylık Logan’ın velayeti annesi Anika Ball’a verilirken, Dale S.’nin ise sadece hafta sonları görmesine izin verildi. 2021 yılının aralıklarında; O zamanlar 2 yaşındaki çocuğu olan bakıcıdan alan Dale S., eski eşi Anika Ball’ın imzasını taklit ederek Logan’a pasaport ve seyahat izni çıkartıp, bir sonraki gün yurttan kaçtı.

DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRÜP TAYLAND’A KADAR GİTTİ

Eski eşini arayan ve bir türlü ulaşamayan Anika Ball, soluğu karakolda alarak şikayetçi oldu. Dale S. hakkında arama kararı kaldırıldı. Anika Ball, işten ayrılarak çoğaldı ve eski eşini görmeye başladı. Top, eski eşinin Tayland’da olduğunu tespit edip oraya gitti. Polislere durumu anlatan Ball, burada da sonuçlanmaca yaşadığı ülke Almanya’ya geri dönmek zorunda kaldı.

TÜRKİYE’DEN GELEN VİDEO İLE ÇOCUĞUNA KAVUŞTU

görüşleriniu arama laboratuvarını sürdüren Anika Ball, sosyal medyadan da sürekli çağrılar yaptı. Mart ayının son ilişkileri Türkiye’deki bir takipçisi, eski eşinin ve çocuğunun Alanya’da tatil yaptığı yönde kendisine video gönderdi. İzlediği videoda eski eşini tespit eden Top, soluğu Antalya’da aldı. Antalya Havalimanı’na iner inmez polislerin yanına giden Anika Ball, yardım istedi. Hemen harekete geçen polis, Dale S. ve Logan’ın Alanya’daki otelden çıkmayı planladı. Kamera görüntülerini inceleyen ekipler, Dale S.’nin Tayland’a geri dönmek üzere Antalya Havalimanı’na gittiğini tespit etti. Kalkmak üzere olan Tayland’a giden polisler, Dale S.’yi gözaltına aldı. Logan Ball, anne Anika Ball’a teslim edildi. Şu anda 5 yaşında olan ve 3 yıl sonra yetişen Anika Ball, polislere teşekkür etti ve Almanya’ya geri döndü. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Son dakika haberi Teleferik faciasında 5 tutuklama Aralarında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz de var

Son dakika haberi! Teleferik faciasında 5 tutuklama! Aralarında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz de var

Koltuk mülk mü emanet mi?

Koltuk mülk mü emanet mi?