İrem Kübra Bakırtaş kimdir? Masumlar Apartmanı dizisi Safiye’nin küçüklüğünü kim canlandırıyor?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda yer alan Safiye’nin küçüklüğüne karakterine hayat veren İrem Kübra Bakırtaş başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile ekran başındakileri kendine hayran bıraktırdı. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan Bakırtaş sosyal medya da sık aranan isimlerden biri haline geldi. Bakırtaş’ın hayranları sık sık arama motorlarında hayatı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Masumlar Apartmanı Safiye kimdir? İrem Kübra Bakırtaş kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncunun gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Ekranlara ilk defa Masumlar Apartmanında canlandırdığı Safiye’nin küçüklüğü karakteri ile merhaba diyen İrem Kübra başarılı oyunculuğu ile takdirleri topladı. Güzel oyuncuyu daha nice yapımlarda görmek dileğiyle

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Bakırtaş’ın instagramda ise 10B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Zeynep Demirhan hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kübra Dilara Çelen kimdir?

Rukan Demir kimdir?