Isparta Haberleri: Isparta kendi sahasında kayıp

Isparta kendi sahasında kayıp

 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor kendi sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaştığı mücadeleyi 3-0 kaybetti.

Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yaklaşık 3 bin taraftar izledi. Konuk takımı desteklemek üzere 100 kadar Şanlıurfaspor taraftarı da tribünlerde yerini aldı. Müsabakaya futbolcular ‘Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun’ yazılı pankart ile çıktı. Maç öncesi seremonide geçen günlerde hayata veda eden spor spikeri ve sunucu Halit Kıvanç için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Maçın ilk yarısında her 2 takım vasat bir futbol sergilerken önemli bir pozisyon yaşanmadı. Maçın ikinci yarısına konuk takım hızlı başladı. 47. dakikada gelişen atakta rakip takım oyuncularının şutunu kaleci Furkan ayakları ile uzaklaştırmaya çalıştı. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Mert Çapar yerden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 0-1. 61. dakikada ilk golün sahibi Mert Çapar orta sahadan aldığı topla Isparta ceza sahasına kadar ilerledi. Kaleci Furkan’ın sağından topu filelerle buluşturan Mert Çapar kendisi ve takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2. Ev sahibi takım 66. dakikada 3 oyuncu birden değiştirdi. Ancak maçın başından itibaren tutuk futbola olumlu etkisi olmadı. Takımın kötü oyununu taraftarlar ıslık ve ‘Formanızı çıkarın çıplak oynayın’ tezahüratı ile protesto etti. Maç bu skorla bitecek diye beklerken konuk takım ikinci yarıda oyuna giren Mustafa ile 90. dakikada bir gol daha buldu. Karşılaşma Şanlıurfaspor’un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kahramanmaraşta Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Kahramanmaraş Haberleri: Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Bayramı kutlandı

ATSOda seçim sonrası ilk meclis

Antalya Haberleri: ATSO’da seçim sonrası ilk meclis