ITB BERLİN FUARI 2024’TE YENİ KONSEPTLERİNİ TANITTI

ITB BERLİN FUARI 2024'TE YENİ KONSEPTLERİNİ TANITTI

Bu yıl Avrupa’nın önde gelen turizm profesyonellerinin bir araya geldiği ITB Berlin, “Seyahat ve Turizmde Değişimi Birlikte Şekillendirmek” temasıyla 5-7 Mart tarihleri arasında düzenlendi. Dört farklı salon ve on yedi farklı tematik başlık altında yoğun bir program sunan fuar, yaklaşık 24 bin katılımcıyı bir araya getirdi.

Kilit Hospitality Group, ITB Berlin Fuarı’ndaCrystalHotels markasının, yenilenen tesisleri ve hizmetleriyle misafirlerine daha geniş ve konforlu bir deneyim sunmaya devam edeceğini duyurdu. Crystal Flora tesisi başta olmak üzere tüm gruba ‘pet friendly’ konseptinin entegreedileceği yanı sıra CrystalCentro,CrystalPalace, CrystalPrestige ve Crystal Tat Beach otellerinin premiumsegmente yükseltileceği açıklanan yenilikler arasında yer aldı.

Sürdürülebilirlik temasıyla bütünleşen Nirvana Hotels markasının ise ChiFor Life Vegan Restoran, LuxyPet Hotel, Me SpabyL’Occitane, Nirvana Wellbeing, CosmosClinic, Emilio, Cosmos Sports Center, Cosmo Fit ve Cosmo Bike markalarıyla misafirlerine çok yönlü bir tatil imkânı sunmaya devam edeceği fuar katılımcılarına aktarıldı. 

Kilit HospitalityGroup‘un ITB Berlin Fuarı’na katılımı, sektördeki yenilikçi yaklaşımlarını ve sürekli gelişen konseptlerini tanıtması açısından büyük bir adım olarak değerlendirildi. Şirket, misafir memnuniyetini ve benzersiz deneyimi ön planda tutarak, konaklama ve turizm endüstrisinde öncü rol oynamaya devam edecek. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gazipaşa’da Vefa Ekibi 47 778 faaliyete imza attı

GÖKSENİN KÜRKÇÜ YENİDEN TÜROB YÖNETİM KURULU’NDA

GÖKSENİN KÜRKÇÜ YENİDEN TÜROB YÖNETİM KURULU’NDA