İYİ Parti İl Kongresi’nde Semih Tayfur’un konuşması yarıda kesildi

 649 delegenin oy kullanacağı İYİ Parti Antalya 2. Olağan İl Kongresi Cam Piramit’te başladı. İlk adaylığını açıklayan eski il başkanı Ahmet Aydın, Muratpaşa İl Başkanlığı’ndan istifa ederek adaylığını açıklayan Semih Tayfur ve ‘genel merkezin’ adayı olarak tanıtılan Vahdet Afşin Karacan sırasıyla konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edildi.

KURAN’LA KONUŞMA YAPMAYA ÇIKTI

İlk konuşmayı İl başkan adayı Ahmet Aydın yaptı ardından İl Başkan adayı Semih Tayfur, elindi Kuran’la konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı. Tayfur, “Baskıyla, dayatmayla delegeye paylaşım yaptırmaya çalışanlara sesleniyorum! Başaramayacaksınız, başaramayacaksınız, başaramayacaksınız. Hiç kimse 2023 yılında yapılacak genel seçimlerinde İYİ Parti’nin başarısı için çabalamak yerine yerel seçimler için dizayn yapmaya kalkmasın” diye konuşurken, konuşması ‘sert bulunduğu’ için kesildi. Tayfur, bunun üzerine salonun dışına çıkarak konuşmasını tamamladı.

15 KİŞİLİK EKSİK YÖNETİM BİLDİRİLMİŞ

Tayfur sahneden indirildikten sonra İl Sekreteri Hüseyin Özdamar’ın adayların sunduğu yönetim, üst delege listelerinde 15 kişinin eksik olduğunu bildirdi. Vahdet Afşin Karacan’a eksiksiz şablon gönderilirken, Ahmet Aydın ve Semih Tayfur’a İl Sekreteri Özdamar tarafından eksik yönetim şablonu gönderildiği ortaya çıktı. Gerginliğin devam ettiği kongrede Karacan listesini teslim ederken, Aydın ve Tayfur’a 20 dakika içinde yönetim listelerine 15 kişinin eklenmesi ve listelerin yeniden matbaada basılıp, getirilmesi istendi. Bu süre zarfında Ahmet Aydın listesini tamamlayıp, teslim etti. Semih Tayfur’a listesini hazırlaması için 15 dakika daha ek süre verildi.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

İYİ Parti’de listeler açıklandı! İşte Vahdet Afşin Karacan’ın listesi

Kira zamları Antalya Emlakçılar Odası’nı da vurdu!