İYİ Parti’de adaylar tanıtıldı

İYİ Partide adaylar tanıtıldı

 

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- İYİ Parti 28. Dönem Antalya Milletvekilleri adayları, Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen iftar yemeğinde tanıtıldı. Aday tanıtımında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Afşin Vahdet Karacan, “21 yıldır bu memleketi kötüye götürmüş, enkaza çevirmiş olan bu tek adam rejiminden hep birlikte gönül gönüle kurtulacağız” dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP ve İYİ Parti Milletvekilleri ile belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. İftar yemeğinde bir araya gelen partililer birlikte oruç açtı.

’15 MAYIS SABAHI İYİLİK GÜNEŞİ DOĞACAK’

Program başlangıcında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “21 yıldır bu memleketi kötüye götürmüş, enkaza çevirmiş olan bu tek adam rejiminden hep birlikte gönül gönüle kurtulacağız. Önümüzde 30 günlük bir süre var. Ben inanıyorum ki gerek burada gerekse yoldaşlarımız en güzel mücadeleyi verecek. En güzel mücadele doğrunun anlatımı, en büyük mücadele yüce önder Atatürk’ün söylediği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için gereken mücadeledir. Bizler bu seviyeyi oluşturmak için bu mücadeleyi göze almış ve bu yolda devam ediyoruz. 15 Mayıs sabahı iyilik güneşi doğacak, bu ülke hep beraber en güzel yıllarını görmeye başlayacaktır” dedi.

MİLLET İTTİFAKI ORTAKLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Başkan Karacan’ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, genel seçimlere 30 gün kaldığını belirterek hep birlikte aynı azimle çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Böcek, “İnşallah 14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı da, cumhurbaşkanı yardımcılarımızla birlikte milletvekillerimizle beraber çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı, çocuk istismarının olmadığı, kadınlarımızın yüzünün güldüğü, tüm vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu olduğu o mavi gözlü dev adamın Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında iktidar olduğumuz günlerde buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

ADAYLAR HIZLI BİR ŞEKİLDE TANITILDI

Daha sonra İYİ Parti 28. Dönem Antalya Milletvekili adayları sahneye davet edildi. Milletvekili aday listesinin ilk sırasında yer alan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz sahneye çıktı ve konuşma yaptı. Aday listesindeki 2’inci Aykut Kaya, 3’üncü Ali Adnan Kaya, 4’üncü Ayşen Kurt, 5’inci Serkan Tetik, 6’ncı İlhami Okudan, 7’inci Mehmet Başaran, 8’inci Nesrin Ünal, 9’uncu Musa Ertuğan, 10’uncu Mesut Yılmaz, 11’inci Durmuş Kaplan 12’nci, Arif Kocabıyık, 13’üncü Başak Karataş, 14’üncü Durmuş Ali Arslan, 15’inci Neşe Toker, 16’ncı Levent Özdemir ve 17’nci Hatice Avcı tek tek tanıtıldı. Sahnede olan İYİ Parti Milletvekili adayları toplu fotoğraf çektirdi.

Programın sona ermesine kısa bir süre kala 19 Nisan’da Kepez Kent Meydanı’nda Genel Başkan Meral Akşener’in de katılacağı parti mitingi yapılacağı duyuruldu. (DHA)

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Geniş tanımlı işsizlik yüzde 23.4’e yükseldi

SEÇİM VE HAYAT