Otel Genel Müdürü Volkan Öztürkler “JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea olarak bölgenin yeni lüks servis ihtiyacını JW Marriott hizmet anlayışımızla karşıladık ve yeni işbirlikliklerimizle buna devam ediyoruz, otelimizin doluluk oranları da bu başarımızın bir kanıtı.” dedi. JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea’nin bünyesinde İstanbul’un en güçlü modern Pan-Asya restoranları arasında şimdiden yer alan Akira Back restoran, Kore ve Japon mutfaklarının en özel lezzetlerini modern bir dokunuşla tekrardan yorumluyor.

YILBAŞINDA NİLÜFER SAHNE ALACAK

Uluslararası işbirliklerinin yanı sıra sektörün sayılı isimlerinden olan “Sabit Akkaya Hair Stylist” gibi güçlü lokal markalardan birini de bünyelerine kattıklarını belirten Öztürkler, JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea olarak; Türkiye’nin en iddialı antika mağazaları arasında yer almaya aday olan Hayatibaa Antiques’i de bünyesinde barındırdıklarını ifade etti.

31 Aralık 2022’de özel bir yılbaşı balosu ile 2023’e merhaba diyecek olan JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Nilüfer ile çok özel bir geceye imza atacak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Büyükşehir sporcusu Aleyna Avrupa Şampiyonu