Kapasite iki katına çıkarılıyor

Kapasite iki katına çıkarılıyor

 Son dönemde uçak trafiği ve turist sayısında rekor üstüne rekor kıran ancak bir bölüm personelin özlük haklarının iyileştirilmesi sağlamak amacıyla uçuşları geciktirdikleri haberleri ile gündem olan Antalya Havalimanı’nda yapılan zirvede devam eden genişletme çalışmaları kapsamında kapasitenin iki katına çıkarılmasının benimsendiği belirtiliyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı İsmet Kurt’un başkanlığında çok sayıda havayolu yetkilisinin katıldığı zirve ile ilgili yaptığı açıklamada genişletme çalışmaları devam eden Antalya Havalimanı’nda turizm sezonunda elde edilen rekorların daha etkin yönetilmesi ve kapasitenin iki katına çıkarılmasının konuşulduğunu söyledi.

Zirvede genişletme çalışmalarının artan uçuş ve yolcu trafiğini daha iyi yönetebilmek için kritik öneme sahip olduğu görüşünün ağırlık kazandığı belirtiliyor. Antalya Havalimanı’nda gerçekleştirilen zirvede ayrıca Avrupa hava sahasındaki tıkanıklık ve sektördeki diğer sorunların ele alınması için somut adımlar atılması konusunda tüm paydaşların mutabık kaldığı bir deklarasyon yayınlanması kararı alındı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kepez'de yeşil alan artıyor

Kepez’de yeşil alan artıyor

Kazakistan'da yapıldı Kepez'de dikildi

Kazakistan’da yapıldı Kepez’de dikildi