Kaş Haberleri: Kaş’ta Muhtarlar Günü kutlandı

Kaşta Muhtarlar Günü kutlandı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) – ANTALYA’nın Kaş ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

Kaş Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Erol, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Cansever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile 54 mahallenin muhtarı katıldı.

Törende muhtarlar adında Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunmasının ardından Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, “Muhtarlar bu ülkenin her köyünde, her mahallesinde devletimizi temsil eden, sorunların çözümüne katkı sunan, seçimle gelmiş demokratik sistemimizin temsilcileridir. Sizlerin bu özel gününüzü kutluyorum” dedi.

Törenin ardından Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş tarafından düzenlenen etkinlikte 54 mahalle muhtarı bir araya geldi. Etkinlikte Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, muhtarlara hediye verdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Müzede müzikli bir akşam

Antalya Haberleri: Müzede müzikli bir akşam

Ressam Duru’dan ‘Kavuşum’ sergisi