Kaş Haberleri: Minikler yaşıtlarını okula çağırdı

Minikler yaşıtlarını okula çağırdı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA’nın Kaş ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi’nde ana okulu öğrencileri düzenledikleri etkinlik ve yaptıkları gösterilerle okul öncesi eğitime katılmayan yaşıtlarını okula çağırdı.

Kaş’a bağlı Yeşilköy Mahallesi’nde eğitim öğretim yapan Sabriye Toksoy Ana Okulu, öğretmenleri ve 110 öğrenci, okul öncesi eğitimin önemini vurgulamak için bir dizi etkinlik düzenledi. ‘İyi bir gelecek, erken eğitimle gelecek’ sloganı ile düzenlenen etkinlikte, öğrenciler ellerinde pankartlarla okuldan köy meydanına kadar bir yürüyüş yaptı. Yürüyüşte, şarkılar söylendi. Yeşilköy Meydanı’nda öğrenciler, sınıflar halinde dans gösterileri yaptı. Gösteriyi izleyen anne ve babalara, okul öncesi eğitimin önemini anlatan broşürler dağıttı.

Etkinlikle ilgili olarak Yeşilköy Sabriye Toksoy Ana Okulu Müdürü Gülin Saygılı, “Yeşilköy Mahalle’mizde, okul öncesi eğitime katılımda 3 yaş grubunda yüzde 50, 4 yaş grubunda yüzde 70 ve 5 yaş grubunda yüzde 100 katılım sağladık. Amacımız 3 ve 4 yaş grubunda da yüzde 100 katılım sağlamak. Düzenlediğimiz bu etkinlikle okul öncesi eğitimin önemine dikkati çekmek, farkındalık oluşturmak istedik. Önümüzdeki günlerde 3 ve 4 yaş grubunda okulumuza yeni öğrencilerimizin katılım sağlayacağını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

İranlı kadınların direnişine Antalya’dan destek

TURİZM SEKTÖRÜNÜN PROFESYONELLERİ ANTALYA’DA BULUŞUYOR