Kaş Haberleri: Zafer Bayramı Kemer’de törenle kutlandı

Zafer Bayramı Kemerde törenle kutlandı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) – ANTALYA’nın Kemer ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen resmi tören ile kutlandı.

Kemer merkezinde bulunan Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene Kemer’e yeni atanan Kaymakam Hüseyin Çam, yeni atanan Kemer’in ilk kadın Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, İlçe Sahil Güvenlik Komutan Vekili Sahil Güvenlik Astsubay Kademeli Üstçavuş Alper Aydın, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’na Kemer kaymakamı ve belediye başkanının çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ve şiirlerin okunmasıyla sona erdi.

Mardin’in Kızıltepe İlçe Kaymakamlığı’ndan Kemer Kaymakamlığı’na atanan ve göreve başlayan Kaymakam Hüseyin Çam, tören sonrası yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda göreve başlamaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyduğunu söyledi. Zaferle taçlanan anlamlı günün kutlama mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kaymakam Çam, tüm Kemerlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ettiğini kaydetti.

Öte yandan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında akşam saatlerinde kortej yürüyüşünün ardından sevilen sanatçı Kubat konser verecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Jandarmadan kaçak içki operasyonu

Manavgat Haberleri: Jandarmadan kaçak içki operasyonu

7 saat süren toplantıdan kararlılık ve ortak aday açıklaması çıktı