Kedi Mari kimdir? Kedi Mari ve Tuğberk neden ayrıldı?

Son zamanlarda adını sıkça söz ettiren Kedi Mari kimdir? Daha öncelerde Kedi Mari Aslı Kaya ile anılmaktaydı. Buda takipçilerinin aklında Kedi Mari ile Aslı neden ayrıldı? sorusunuda getirmişti. Sizler için Kedi Mari hakkında kısa bir araştırma yaptık. Kedi Mari hakkında harika bir yazı kaleme aldık. Kedi Mari’yi daha yakından tanımaya hazır mısınız? Keyifli okumalar…

Kedi Mari kimdir? Kısaca tanıyalım…

Kedi Mari’yi daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce Kedi Mari’ye kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: Bilinmiyor.
  • Boyu: Bilinmiyor.
  • Yaşı: Bilinmiyor.
  • Burç: Bilinmiyor.
  • Doğum tarihi:Bilinmiyor.
  • Doğum yeri: Romanya

Eğer ki başlıklarımız sizde Kedi Mari hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

Kedi Mari kimdir? Kedi Mari ve Tuğberk neden ayrıldı?

Kedi Mari kimdir?

Kedi Mari, Makyaj Avcıları yarışmasında Danla Biliç ile birlikte bir zamanlar jürilik yapmıştır.

Kedi Mari kaç yaşında?

Kedi Mari’nin yaşı bilinmemektedir.

Kedi Mari’nin boyu

Kedi Mari’nin boyu bilinmemektedir.

Kedi Mari’nin kilosu

Kedi Mari’nin kilosu bilinmemektedir.

Kedi Mari aslen nereli?

Kedi Mari aslen Romanyalı’dır.

Kedi Mari’nin doğum tarihi

Kedi Mari’nin doğum tarihi bilinmemektedir.

Kedi Mari kimdir? Kedi Mari ve Tuğberk neden ayrıldı?

Kedi Mari ne demek?

Maria, Kedi Mari ismini lise zamanlarında bulmuştur. Kedileri sevmesinden ötürü Kedi Mari ismini kullanmaya başlamıştır. Bir kaç kez kendi ismini kullanmayı denese de takipçileri tarafından tepkiye neden olmuştur. Öncelikle Kedi Maria yapan Maria, daha sonradan Kedi Mari olarak kalmıştır.

Kedi Mari gerçek adı ne?

Kedi Mari’nin gerçek adı Maria’dır. Türkiye’ye geldikten sonra Melisa ismini almıştır.

Kedi Mari Youtube platformuna nasıl girdi?

Kedi Mari öncelikle kendi videoları kendisi çektiğinden söz etmiştir. Daha sonra bir ajansa bağlı olarak devam ettiğini belirtti. 1 sene ara veren Kedi Mari, daha sonra geri dönmüştür. Bazen içerik bulamayan Kedi Mari, videolarına ara verdiğini ve daha sonra videoları yüklediğini belirtmiştir.

Kedi Mari videolarını birinin seslendireceğini seçseydi, bu kim olurdu?

Kedi Mari erkek arkadaşının videolarını seslendirmesini istediğini belirtmiştir.

Kedi Mari fotoğraflarını planlı mı çekiyor?

Kedi Mari bir yere gittiğinde nerede fotoğraf çekinilir diye bakmaktadır. Daha sonrası kendiliğinden gelmektedir demiştir.

Kedi Mari’ye göre makyaj bir tasarım mı?

Kedi Mari makyajın bir sanat olduğundan bahsetmiştir. Renklerle oynamayı sevdiğini söyleyen Kedi Mari makyaj bir tasarımdır diyor.

Youtube öncesi Kedi Mari ve Youtube sonrası Kedi Mari arasındaki fark nedir?

Kedi Mari, Youtube platformuna başlamadan önce daha hareketli olduğundan bahsetmektedir. Youtube platformuna başladıktan sonra daha durgunlaştığını dile getirmiştir.

Kedi Mari kimdir? Kedi Mari ve Tuğberk neden ayrıldı?

Kedi Mari ve sevgilisi

Kedi Mari’nin sevgilisi son zamanlarda oldukça gündem haline gelmiştir. Kedi Mari’nin sevgilisini daha yakından tanımak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kedi Mari ve Aslı Kaya neden ayrıldı?

Bir zamanlar Kedi Mari ve Aslı Kaya birlikte anılmaktaydı. Peki Kedi Mari ve Aslı Kaya neden ayrıldı? Sizlere Kedi Mari ve Aslı Kaya takipçilerinin görüşlerini paylaşacağız. Net bir bilgi olmasa da, takipçileri birden fazla teorilerde bulunmuştur.

  • Kedi Mari’nin Aslı Kaya’ya olan duyguları bittiği ve Aslı Kaya’nın da Kedi Mari’ye olan duyguları bittiği için ayrılmışlar. Kedi Mari ilk ayrılmış. Hatta Kedi Mari, Aslı Kaya’yı bir erkekle aldatmış. Uzun süreli bir ilişkileri vardı. Ayrılmalarına şaşırdım doğrusu. Valla olabilir de olmayabilir de kedimariyi seviyorum ama güzel kız yani bilemicem bana göre en çok aslı seviyordu.
  • Kedi Mari aldattı. Aslı kaya aslında Gordin Maya’ya vermişti. Mari bilmiyordu. Aslı öğrenince bu fırsatı değerlendirip Mari’yi suçlayarak ondan ayrıldı. Ama bir diğer söylenen ise Aslı Kaya’nın ailevi problemlerini ilişkilerine çok fazla yansıtması. Aslı Kaya’nın kardeşi uyuşturucu içiyormuş. Anne ve babası da çok kavga ediyormuş. Bunları da Kedi Mari ile olan ilişkisine yansıtınca Kedi Mari, Aslı Kaya’yı terk etmiş. Aldattığı da söyleniyor.
  • Aslı younowda yayında söyledi gençler Maria , Victor Topçuyla aldatmış. Victor da trans sanırım ama kızın olayı tanınmak falan zaten aslı umrunda olmadı.

Kedi Mari burnu estetik mi?

Kedi Mari’nin burnu estetik değildir. Kedi Mari’nin burun güzelliği takipçilerinin dikkatinden kaçmamıştır.

Kedi Mari yüzünde estetik var mı?

Kedi Mari çene dolgusu ve çene kaslarını bloke ettirmekten başka herhangi bir işleminin olmadığından söz etmiştir. Daha henüz başka bir estetik yaptırmadığını yaptırırsa bizlerle paylaşacağını belirtmiştir.

Kedi Mari dövmeleri

Kedi Mari’nin dömeleri 16’yı geçtiğini bildirmiştir. İlk başta anneannesinin adını yazdıran Kedi Mari daha sonra annesinin adını ve babasının adını yazdırmıştır. Daha çok dövme yaptırmak istediğini belirten Kedi Mari hevesini almaya başladığını belirtmiştir.

Kedi Mari ve Tuğberk neden ayrıldı?

Kedi Mari ve Tuğberk uzun zamandır birlikte anılan isimler olarak gündeme gelmişlerdir. Kedi Mari ve Tuğberk’in neden ayrıldığı hakkında bir bilgi yoktur.

Kedi Mari sosyal medya hesapları

Kedi Mari hakkındaki yazımızı okuduysanız ve Kedi Mari hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız Kedi Mari’nin sosyal medya hesaplarını sizler için derledik.

Kedi Mari Instagram

Kedi Mari  birbirinden güzel fotoğraflarını Instagram platformu üzerinden takipçileri ile paylaşıyor. Kedi Mari’nin resmi Instagram platformu için buraya tıklayabilirsiniz.

Kedi Mari Youtube

Kedi Mari Youtube platformuna 16 Kasım 2016 tarihinde katılmıştır. Kedi Mari Youtube hesabında çeşitli vloglar ve eğlenceli içerikler üretmektedir. Sizde bu eğlenceye ortak olmak istiyorsanız buraya tıklayarak Kedi Mari’nin resmi Youtube hesabına ulaşabilirsiniz. 

Kedi Mari Spotify

Kedi Mari dinlediği ve dinletmek istediği tüm müzikleri siz değerli takipçileri ile paylaşıyor. Sizde bu zevke ortak olmak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Kedi Mari Viatori reklamı

Kedi Mari ve Aykut Elmas’ın birlikte oynadığı Viatori reklamını daha önceden hiç gördünüz mü?

Kedi Mari Scorp

Kedi Mari’nin bir zamanlar Scorp platformunda yer aldığını biliyor muydunuz? Sizler için Kedi Mari’nin birkaç Scrop videosunun yer aldığı videoyu paylaşıyoruz.

Kedi Mari ve Justin Bieber

Kedi Mari ergenliğinde Pink’e özendiğinden söz etmektedir. Daha sonra bir sabah Kedi Mari takipçi sayısının arttığını görmüştür ve Justin Bieber sayfalarının kendisini paylaştığını görmüştür. Durumu avantaja çeviren Kedi Mari böylece Justin Bieber’a benzeliği ile bir zamanlar göz önüne gelmiştir.

Kedi Mari lens

Kedi Mari sık sık lenslerini değiştirmesi takipçilerinin gözünden kaçmamıştır. Kedi Mari ise takipçilerini kırmayıp onlar için kullandığı lensleri sıralamıştır.

Kedi Mari Danla

Kedi Mari ve Danla Biliç’in beraber video yorumladığı Youtube videosunu hiç izlediniz mi?

Kedi Mari silikon

Kedi Mari’nin son zamanlarda merak konusu olan silikonları hakkında sizlere açıklayıcı bir video bırakıyoruz.

Kedi Mari çizimleri

Grafik Tasarım mezunu olan Kedi Mari’nin çizimleri takipçileri tarafından bir hayli merak edildi. Kedi Mari sizleri kırmayıp çizimleri hakkında bir video yayınladı.

Kedi Mari zayıflama

Kedi Mari zayıflama sürecine sizde dahil olmak ister misiniz? Kedi Mari nasıl zayıfladı? Kedi Mari ne yaptı? Kedi Mari ne yedi?

Kedi Mari şarkı

Söz, yorum ve bestesi kendisine ait olan Kedi Mari’nin şarkısını sizler için buraya bırakıyoruz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Esra Beyhan kimdir? Fenomen Güzel hakkında bilinmeyenler...

Esra Beyhan kimdir? Fenomen Güzel hakkında bilinmeyenler…

Sude Alkış kimdir? Özgür Foster ile barıştı mı? Özgür Foster ile neden ayrıldı?

Sude Alkış kimdir? Özgür Foster ile barıştı mı? Özgür Foster ile neden ayrıldı?