Kemer Haberleri: Başkan Topaloğlu: Çocuklarımız çok çalıştı ve kazandı

Başkan Topaloğlu: Çocuklarımız çok çalıştı ve kazandı

 

KEMER, (DHA)- AHMET Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde geçen sene eğitim alan öğrencilerin çoğu üniversiteye girmeye hak kazandı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Çocuklarımız bir yıl boyunca öğretmenlerinin desteğiyle çok çalıştı ve istedikleri bölümleri kazandı” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi, alanında uzman 11 öğretmenle üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz eğitim veriyor. Kurs merkezinde bir sene boyunca ücretsiz eğitim alarak hedeflerine ulaşmaya gayret gösteren öğrenciler, Kemer Belediyesi’nin destekleriyle hayallerine ulaştı. Son yapılan üniversite sınavında gayet başarılı dereceler elde eden kurs merkezi öğrencilerinin yüzde 95’i üniversiteye girmeye hak kazandı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, eğitime yaptıkları yatırımların karşılığını aldıklarını söyledi. ‘Eğitim varsa gelecek var’ sloganıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak eğitime her türlü desteği veriyoruz. Üniversiteye hazırlanan çocuklarımıza kurs merkezimizde ücretsiz eğitim veriyoruz. Çocuklarımız bir yıl boyunca öğretmenlerinin desteğiyle çok çalıştı ve istedikleri bölümleri kazandı. Çocuklarımıza yaptığımız yatırımların karşılığını almak gurur verici. Hepsini tek tek tebrik ediyor, desteğini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Topaloğlu, Kemer Belediyesi’nin eğitime desteğinin artarak devam edeceğini ifade ederek, “Ayrıca ana sınıfından 8. sınıfa kadar olan öğrencilerin kırtasiye malzemelerini belediye olarak biz karşılıyoruz. Lise öğrencilerinin ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. Okulların boya, badana, tamir ve tadilatlarını yapıyoruz. Pandemi döneminde okullarımıza maske ve dezenfektan malzemeleri gönderiyoruz. Ana sınıfından üniversiteye kadar çocuklarımız Kemer Belediyesi’ne emanet” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Jandarma 450 okul servisini denetledi

Kemer Haberleri: Jandarma 450 okul servisini denetledi

Küçük Duru’nun ölümüne neden olan sürücüye ev hapsi