Kemer Haberleri: Phaselis Festivali bir yıl ertelendi

Phaselis Festivali bir yıl ertelendi

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) – ANTALYA’nın Kemer ilçesinde 12’ncisi yapılması planlanan Phaselis Festivali, Covid-19 ve yaşanan orman yangınlarının ardından KETAV yönetim kurulunun aldığı karar ile 1 yıl ertelendi.

Türkiye’nin önemli kültür ve sanat etkinliklerinden olan, Kemer ilçesinde 2 bin yıllık tarihi ve sanatı bir araya getiren Phaselis Festivali, dünya genelinde etkili olan Covid-19 pandemisi nedeniyle ve yaşanan orman yangınlarının ardından Kemer ve Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla 1 yıl ertelendi.

Her yıl 4 gün boyunca binlerce yerli ve yabancı turisti çeken Phaselis Festivali’nin ertelenme kararı ile ilgili olarak açıklama yapan KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, “Bölge tarihimizi sanat ile buluşturduğumuz ve ülkemizin önemli kültür sanat etkinliklerinden olan Phaselis Festivali’mizi son iki yıldır dünya genelinde etkili olan Covid-19 ve ülkemizin birçok noktasında yaşanan orman yangınları nedeniyle yaptığımız toplantımızda erteleme kararı aldık. Gelecek yıl umarım Covid-19’dan kurtulduğumuz bir yıl olur ve festivalimizi daha görkemli bir şekilde kutlama şansımız olur” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
TARSİMden ATSOya ziyaret

Antalya Haberleri: TARSİM’den ATSO’ya ziyaret

Prof. Dr. Topcuoğlu: Toprağa yaptığımız baskı artıyor

Antalya Haberleri: Prof. Dr. Topcuoğlu: Toprağa yaptığımız baskı artıyor