Kemer Haberleri: TÜRSAB Kemer BTK Başkanı Mehmet Akbaba oldu

TÜRSAB Kemer BTK Başkanı Mehmet Akbaba oldu

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) – ANTALYA’nın Kemer ilçesinde yapılan TÜRSAB Kemer BTK seçimlerini, tek liste ile giren Mehmet Akbaba kazanarak ilk başkan oldu.

85 merkez acente ve 190 civarında şubenin bulunduğu Kemer, Kumluca ve Finike’yi kapsayan yeni kurulan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kemer BTK için Kemer Belediyesi Kültür Salonunda seçim yapıldı. Seçimin divan başkanlığını TÜRSAB Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Özden yaptı. 56 acente yetkilisinin yer aldığı, turuncu liste ile katılan ve başka bir başvurunun olmadığı seçimlerde Mehmet Akbaba’nın listesi 56 oy aldı. Yeni kurulan TÜRSAB Kemer BTK’nın yönetiminde başkan olarak Mehmet Akbaba bulunurken, Yıldırım Dündar, Mustafa Şahin, Hatice Başak Gardner ve Hüseyin Can bulunuyor.

Daha önce TÜRSAB Batı Antalya yönetiminde bulunan ve Kemer İl Alan Temsilciliği görevini de yürüten, şu anda ise TÜRSAB Kemer BTK’nın ilk başkanı seçilen Mehmet Akbaba, “Turuncu liste olarak seçime girdik. Sağolsun arkadaşlarımız bölgede yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı bize teveccühte bulundular ve karşımıza aday olarak çıkan olmadı. Kemer, Kumluca ve Finike bölgelerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. TÜRSAB Başkanımız Firuz Bağlıkaya başta olmak üzere genel merkezimize, bölgeyi ayrıma konusunda bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Seçimlerimize gelerek divan başkanlığımızı yapan TÜRSAB Denetim Kurulu Başkanımız Ahmet Özden’e ve geçtiğimiz dönem birlikte yol yürüdüğümüz dün itibarıyla Akdeniz BTK Başkanı olan Rıza Perçin başkanımıza ve seçimlere katılan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler” dedi.

Seçimleri ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Mehmet Akbaba’yı tebrik ederek, “TÜRSAB Kemer BTK Başkanlığı Mehmet Akbaba’ya hayırlı uğurlu olsun. Kendisi zaten yaptığı çalışmalarla bunu gerçekten hak etmişti. Kendisini tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Büyükşehir’de tatbikat var

MİSAFİR UZMANLARI İSTANBUL’DA TOPLANIYOR