Kısmetse Olur Serdar Aycan Kimdir?

Kısmetse Olur Serdar Aycan Kimdir? Best Model Of Turkey 2017 adaylarından biri olan Serdar Aycan, aynı sezon içerisinde bazı magazin haberlerine de röportaj vermiştir. Kıbrıs ya da İstanbul Volley Otel’de Eylül ayında olacağını belirtmiştir. SMS dışında jüri üyelerinin her şeyi belirleyeceğini belirtmiştir.

Girne Rocks Hotel’de meydana gelen Best Model Of Turkey yarışmasında Serdar Aycan’ı da görebilirsiniz. Bu yarışmada finalist olan isimler ise Oğulşat Gagşalova ve Bartu Dilmen olmuştur.

2023 yılında YouTube adlı sosyal medya platformunda yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü adlı kanalda ‘ Kısmetse Olur Aşkın Gücü Serdar Aycan ‘ olarak karşımıza gelmiştir. 12 Aralık 2022 tarihinde Kısmetse Olur Aşkın Gücü adlı program yayına başlamıştır. İlk bölümlerde kanalda ki diğer oyunculardan Kısmetse Olur Şeyda Nur Tunç ile aşk yaşayan Serdar Aycan aşkın gücünü bütün izleyicilere göstermiş oldu. Daha sonra ilişkileri istedikleri yönde gitmeyen ikiliden peş peşe ataklar gelmeye devam etti. Ayrılıklarının ardından Şeyda’nın Serdar’a yanlışlıkla Sedat demesi krize neden olmuştu. Bunun üzerine ayrılan ikili birbirlerinin isimlerini elemede yazmıştır.

1995 yılında dünyaya gelen Serdar Aycan şu an 27 yaşındadır.

İlginizi çekebilir: Kısmetse Olur Şeydanur Tunç Kimdir?

Kısmetse Olur Serdar Elendi mi? Programı yakından takip eden pek çok kullanıcı yarışmacı Serdar Aycan’ın elenip elenmediğini merak etmektedir. Geçtiğimiz günlerde Serdar Aycan 35. bölümde elenmiştir. 28. bölümde kadın yarışmacılar içerisinde Eslem, erkek yarışmacılardan ise Serdar eleme potasına kalan isimlerdendir. 28. bölümde eleme yapılmamıştır.

35. bölümde ise yine elemede kalan Eslem ve Serdar potaya gelen isimlerdir. Eşit oylama sebebiyle her iki yarışmacıda elenmiştir. Serdar ile aşkını dışarıda yaşayacağını söyleyen Eslem ‘hiç kimseye kırgın değilim. Belki geri döneriz ya da dönmeyiz. Bilemeyiz. Burada güzel vakit geçirdim.’ sözlerini ifade etmiştir. Serdar ise ‘Destek olan herkese teşekkür ederiz.’ demiştir.

Kısmetse Olur Serdar Aycan Diyetisyen mi?’ sorusu epey merak edilmiştir. Serdar Aycan Diyetisyenlik mesleğini yapmaktadır. Aynı zamanda model olan Serdar Aycan Kısmetse Olur adlı programda yer almasıyla birlikte oyunculuk mesleğini de yapmaya başlamıştır.

İlginizi çekebilir: Kısmetse Olur Sedat Polat Kimdir?

Kısmetse Olur Serdar Aycan Biyografisi hakkında en çok merak edilen kaç yaşında olduğudur. Serdar Aycan 27 yaşında ve 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Daha önce 2019 Best Model Of The World yarışmasına model olarak katılmıştır. 2017 yılında ise Best Model Of The World hakkında röportaj vermiş ve katılacağını belirtmiştir. Kısmetse Olur adlı yarışmada Şeyda Nur Tunç ile sevgili olduktan sonra Şeyda Nur Tunç’un kendisine ‘Sedat’ demesi üzerine ikili arasında ayrılık krizi meydana gelmiştir.

Diyetisyenlik, modellik ve oyunculuk mesleklerini sürdürmektedir. Kahverengi saç rengine ve kahverengi göz rengine sahiptir. Serdar Aycan’ın ten rengi esmerdir. Kısmetse Olur Serdar Aycan ters üçgen ve kaslı bir vücuda sahiptir.

İlginizi Çekebilir: Kısmetse Olur Aybüke Çangal Kimdir?

Ekranların vazgeçilmez programı olan Kısmetse Olur’da bu yıl ‘ Serdar Aycan Kısmetse Olur ‘ ismiyle anıldı. “Hayatımdaki kadın annem gibi olmalı. Dürüst, güvenilir ve aynı zamanda fedakar. İlişkide tek kırmızı çizgim yalan. Yalanı gördüğümde silerim” sözleriyle iddialı bir giriş yapan Kısmetse Olur Serdar Aycan yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran çok az yarışmacıdan biridir. Aynı zamanda Kısmetse Olur Şeyda Nur Tunç ile yaşadıkları ilişkiyle de gözleri üzerine çevirmeyi başarmıştır. Ayrılıklarıyla da sıkça konuşulan Kısmetse Olur Serdar Aycan ve Kısmetse Olur Şeyda Nur Tunç ilerleyen zamanlarda barışarak aşklarını yeniden tazeleyecekler mi? Merak konusu…

İlginizi Çekebilir: Kısmetse Olur Ayşenur İnam Kimdir?

Hakkında en çok merak edilenlerden bazıları Serdar Aycan Doğum Tarihi sorusudur. Aynı zamanda ekranlara uzun boylu ve atletik vücuduyla yansıyan isim Serdar Aycan boyu kaç sorusu ile de gündeme gelmektedir. Kısmetse Olur Serdar Aycan Doğum Tarihi 1995’tir. Kısmetse Olur Serdar Aycan şu an ki yaşı ise 27’dir.

İlginizi çekebilir: Kısmetse Olur Kaan Seyhan Kimdir?

1995 yılında dünyaya gelen ve Kısmetse Olur Serdar Aycan olarak tanınan yarışmacının yaşı epey merak edilmektedir. Serdar Aycan Kısmetse Olur adlı yarışmada yaşını açıklamıştır. Serdar Aycan Kaç Yaşında? sorusunun yanıtını 27 olarak verebiliriz.

Bizi Instagram hesabınızdan takip etmeyi unutmayın.

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kısmetse Olur Kaan Seyhan Kimdir?

Nazım Hikmet şiirlerle anılacak