Korkuteli Haberleri: Korkuteli’de İlköğretim Haftası kutlandı

Korkutelide İlköğretim Haftası kutlandı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA’nın Korkuteli ilçesinde İlköğretim Haftası kapsamında program düzenlendi.

Hafta dolayısıyla Şehitler Anıtı’nda Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program Yaşar-Sadi Tekin İlkokulu’nda devam etti. Törene Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, okul idarecileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Buradaki törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, “6 Eylül’de yeni eğitim-öğretim yılına ilçemizde 60 okul, 724 kadrolu öğretmen ve 9 bin 345 öğrenciyle başlamış bulunmaktayız. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve Korkuteli’mize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim. Yaşanan Covid-19 salgınından dolayı yaklaşık 1,5 yıldır yüz yüze eğitimlerimizi tam anlamıyla yapamadık. Bugün çok mutluyuz çünkü bu süreç içerisinde zaman zaman sessiz kalan okullarımız artık öğrencilerine kavuştu. Bu salgın sürecinde fedakarca çalışan yöneticilerime, öğretmenlerime ve tüm personelime yürekten teşekkür ediyorum. Bugün aynı zamanda gururluyuz. Çünkü ilçemiz eğitim anlamında artarak devam eden bir değer haline gelmeye başlamıştır. Salgın sürecine rağmen yönetici ve öğretmenlerimiz birlik beraberlik içinde büyük bir azimle ilçemizde başlattığımız birçok sosyal ve kültürel projeye katkı sağlamıştır. Artık ilçemiz yerel ve ulusal projelerde yukarı sıralara doğru tırmanarak ses getirmeye başlamış, akademik anlamda da yukarı doğru ivme kazanmıştır. Bundan sonra da ilçemiz eğitimini her alanda eğitim camiamızla birlikte daha yukarılara taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

Daha sonra Yaşar- Sadi Tekin İlkokulu öğrencileri şiirler okudu. Şiirlerin ardından değişik etkinlikler ve halk oyunu gösterisiyle program sona erdi. Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve diğer katılımcılar sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Başkan Böcek: Bütün ekibimle turizmcilerimizin emrindeyim

Antalya Haberleri: Başkan Böcek: Bütün ekibimle turizmcilerimizin emrindeyim

Eşine doğum günü pastası götürürken kazada öldü