Korkuteli’nde esnaf sokak kapattı, seçim yaptı!

Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Korkuteli Kapalı Spor Salonu’nun verilmemesinden dolayı Lise Sokağı kapatılarak, açık alanda yapıldı. Korkuteli Esnaf Sanatkarlar Odası ve Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyelerinin yoğun katılım gösterdiği genel kurulda 2023-2024 yılı tahmini gelir-gider bütçesi müzakere edilerek oy birliği ile kabul edildi.

“ADALET BULUNDUĞUMUZ YERDİR!”

Yoklama ve açılış ile başlayan kurulda ilk olarak divan belirlendi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden genel kurulda konuşan Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Can Caran, “ Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Odamız ve Kooperatifimizin birlik ve birlikteliği daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiyiz. 31 Temmuz 2021 tarihinden itibaren bu görevi aldık ve bu görevi en iyisini yapmak için çalıştık ve devam ediyoruz. Layık olmak için çalışıyoruz. Kapalı spor salonunda yapılacak olan genel kurulumuz maalesef salonda değil, yolda gerçekleştirdik. Bu ceza şahsa değil, tüm esnafımıza kesildi. Adalet açık alan kapalı alan fark etmiyor, bulunduğu yerdedir. Korkuteli’nde bugün adalet vardır. Bizde adaletin yanındayız. Genel kurul Korkuteli’ne hayırlı olsun” dedi.

İLGİLİ HABER:

https://www./korkutelinde-mhplilere-mhpli-baskandan-calim-1494-uyeli-esnaf-kefalet-genel-kurulu-yolda-yapilacak-36638-haberi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Mavi Ev’de yeni yıl konseri

Ofisi dolup taşıyor!