Kukla Güneş’ten sergi daveti

Kukla Güneşten sergi daveti

 

ANTALYA,(DHA) – KONYAALTI Belediyesi Tiyatro Akademisi’nin düzenlediği Kukla Atölyesi’nde 7-12 yaş grubu arasındaki çocukların yaptığı kuklaların yer aldığı sergi, belediye hizmet binasında açıldı. Konuşan kukla Güneş, tüm çocukları ve ailelerini sergiye davet etti.
Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi’nin 7-12 yaş arası çocuklara düzenlediği Kukla Atölyesi’nde yapılan kuklalar, düzenlenen sergide vatandaşların beğenisine sunuldu. Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ile birim müdürleri, belediye personelleri ve Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler katıldı.
HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER
Serginin açılışında konuşan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, “Yaz kursları kapsamında 7-12 yaş grubu 64 çocuğumuza, 5 ayrı branşta kukla oynatma ve beraberinde kukla yapma etkinlikleri yapıldı. Bu kapsamda çocuklarımız çok keyifli vakit geçirirken beraberinde bilişsel zekâyı da güçlendiren bir çalışmaya imza attı. Çocuklarımız kukla atölyesinde beyinlerinin 3 farklı noktasını çalıştırma imkânı buldular” dedi.
İSMİNİ ÇOCUKLAR KOYDU
Bostan, açılışta yer alan konuşan kuklaya çocukların isim vermesini istedi. Çocuklar kuklanın isminin Güneş olmasını istedi. Bunun üzerine Tuğba Erke Bostan, “Güneş kuklamız bizlere güneş gibi doğdu. Yapacağımız kukla atölyelerimize hepinizi bekliyoruz” dedi. Açılıştan sonra minik öğrenciler sergiyi gezdi. Sergi, Ekim ayı sonuna kadar belediye hizmet binasında açık kalacak.(DHA)

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Euro 2032’de Antalya Stadyumu öne çıkıyor

Euro 2032’de Antalya Stadyumu öne çıkıyor

Muratpaşanın 2024 yılı bütçesi 3 milyar 301 milyon lira

Muratpaşa’nın 2024 yılı bütçesi 3 milyar 301 milyon lira