Kumluca Haberleri: Kumluca’da diş hastanesi uzun aradan sonra hizmete başlıyor

Kumlucada diş hastanesi uzun aradan sonra hizmete başlıyor

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) – KUMLUCA’da Covid-19 salgınıyla daha etkin mücadele edebilmek adına Sağlık Bakanlığı, Antalya İl Valiliği, il ve ilçe sağlık müdürlüklerinin aldığı karar doğrultusunda bir yılı aşkın süredir tek poliklinikle devam eden ağız diş sağlığı hizmetleri, 6 Ekim Çarşamba gününden itibaren yeniden çalışmalarına başıyor.
Kumluca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 6 ünite, 6 hekim ile tüm diş tedavilerini yapabilecek şekilde hizmete başlıyor. Vatandaşlar, bu hizmet için Kumluca Devlet Hastanesi Ağız Diş Sağlığı Birimine başvuru yapabilecek.
Kumluca Devlet Hastanesi Başhekim Uzm. Dr. Fatih Aladağ, “Halkımızın yoğun talebi olan ağız ve diş sağlığı birimimiz 6 Ekim Çarşamba gününden itibaren hizmete açılacak. Ayrıca halkımızın daha modern şartlarda, daha etkin hizmet alması için 2 adet son teknoloji yeni diş ünitesi satın aldık. Yeni atanan hekimlerimizle birlikte hekim sayımız da altıya yükseldi. Randevularımız halen Bakanlığımızın düzenlemesi kapsamında 182- MHRS üzerinden verilecektir. Halkımıza bu hizmeti sunmak en büyük mutluluğumuz” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Prospan Öksürük Şurubu Nasıl Kullanılır?

Kiralık otomobilde 2 tabanca ele geçirildi

Manavgat Haberleri: Kiralık otomobilde 2 tabanca ele geçirildi