Kumsal Seku kimdir? Oğuz Bay ile sevgili mi?

Kumsal Seku kimdir? Oğuz Bay ile sevgili mi?

TikTok’un Güzellerinden Kumsal Seku ile tanışmaya hazır mısınız? Kumsal Seku kimdir? Kumsal Seku kaç yaşında? Genç fenomen 18 yaşındadır. Piyanoyu adeta yaşayarak çalan sempatik fenomen ile sımsıcak bir sohbet gerçekleştirdik. Kumsal Seku’yu daha yakından tanımak için ve Kumsal Seku Instagram hesabına ulaşmak için okumaya devam edin. Keyifli okumalar…

Kumsal Seku Kimdir? Kısaca tanıyalım…

Kumsal Seku’yu daha yakından tanıma fırsatını röportajımız ile sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce Kumsal Seku’ya kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: 
  • Boyu: 1.67
  • Yaşı: 18
  • Burç: İkizler
  • Doğum tarihi: 17 Haziran 2002

Eğer ki başlıklarımız sizde Kumsal Seku hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden samimi röportajımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

Kumsal Seku kimdir?

Kumsal Seku kaç yaşında?

Kumsal Seku 18 yaşındadır.

Kilon kaç?

 kiloyum.

Nerede oturuyorsun?

 da oturuyorum.

Boyun kaç?

Boyum 1.67 Türkiye standartlarına göre Kumsal Seku oldukça idealdir.

Doğum tarihiniz nedir?

17 Haziran 2002 doğumluyum.

Burcun nedir?

Burcum İkizler.

Aslen nerelisin?

Aslen Ankaralıyım.

İkizler burcunun güzelliğini taşıdığınızı görebilmekteyiz. Peki İkizler burcunun başka hangi özelliklerini taşıyorsunuz?

Mantıksal düşünürüm ve kararsızım.

Kumsal Seku kimdir?

Eğitim hayatınızdan bize biraz bahseder misiniz?

Güzel sanatlar lisesin batı müziği bölümü okumuştum 9. sınıfımda. Piyano çalabiliyorum. Keman ve çello eğitimi gördüm. Şu an da temel lise mezunuyum. İstanbul devlet konservatuarı müzik eğitim kampüsüne hazırlanıyorum.

Peki neden konservatuar?

Öncelikle müziği ve müzik yapmayı seviyorum. Müziği öğretmeyi de çok seviyorum. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Küçüklüğümden beri okulda da en sevdiğim ders hep müzikti ve müzik dersinde dersi dinlemeyen arkadaşlarıma hep çok kızmışımdır.

Konservatuar olmasaydı hangi bölümü seçerdin ve neden?

Psikiyatri olurdu. Ruhsal sağlık yaşamımız için çok önemli kanser biri yaşatmayı seviyorsa mutluysa bu ruh halinden bile hastalığını yenen çok insan var. Ruhsal sağlığı yerinde olmayan insanların da yardıma ihtiyaçları var elinden tutan biri olması gerekiyor. Çünkü bu kolay değil bende çok zor durumlar geçirdim ve elimden tutan hiç kimse yoktu. Her seferinde yıkılıp tekrar ayağa kalktım insan psikolojisinden biraz da bu yüzden çok anlıyorum.

En çok hangi müzik aletini çalmayı seviyorsun?

Ben şu an sadece piyano çalabiliyorum ama en çok sevdiğim kemandı.

Bize keman çalmanın inceliklerinden bahseder misin? Mesela keman çalmak isteyen birisine ne tavsiye verirdin?

Keman ilk başta yıldıran bir müzik aletidir ama tellerine şu basıldığında ve yayını kullanmasını tamamen öğrenince çok temiz sesler çıkıyor bu insana daha çok heves veriyor bu noktaya kadar pes etmemek önemli sadece keman çalmakta değil mesele dinlemek de. Anlık olarak müzik her zaman insanın psikolojisini de değiştirir. Bir klasik müzikteki huzuru bulduğum kadar başka bir şeyde bulmamışımdır Keman ve piyano nun birlikte bulunduğu eserleri dinlemeyi çok severim.

Kumsal Seku ve Oğuz Bay sevgili mi?

Kumsal Seku ve Oğuz Bay’ın sevgili olduğuna dair haberler çıksa da çiftimizden henüz doğrulama gelmemiştir.

Kumsal Seku’nun sosyal medya hesapları

Kumsal Seku’ya ulaşmak ve onu takip etmeniz için sizlere Kumsal Seku’nun sosyal medya hesaplarını derledik.

Kumsal Seku TikTok

TikTok’un güzellerinden Kumsal Seku birbirinden eğlenceli videolarını TikTok platformu üzerinden paylaşmaktadır. Hem kendisinin eğlendiği hemde takipçilerini eğlendirdiği videolarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sempatik fenomenin şuan 726.4K takipçisi ve 19.6M beğenisi bulunmaktadır. 

Kumsal Seku Instagram

Kumsal Seku birbirinden güzel pozlarını Instagram hesabında takipçileri ile paylaşıyor. Şuan 26.1 bin takipçisi olan Kumsal Seku’nun Instagram hesabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Norapella kimdir? Gerçek adı ne?

Ersin Belli kimdir? Kiminle düet yapmak isterdi?