Kürşat Biçici kimdir?

Kürşat Biçici nereli? Kaç yaşında?

Kürşat Biçici kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Kürşat Biçici oynadığı diziler? Kürşat Biçici sevgilisi, evli mi, çocuğu var mı? Kürşat Biçici boy kilo yaş bilgileri. Kürşat Biçici kim? Kürşat Biçici hakkında merak edilenler kariyeri, vikipedi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Kürşat Biçici hayatı ve biyografisi

Kürşat Biçici Türk Halk Müziği sanatçısı, müzisyen, oyuncu şarkıcı ve sunucu’dur. Özellikel Kanal 7 ekranlarında Gündüz Gece adlı programı sunması ile tanımaktadır.

Kürşat Biçici 10 Ağustos 1974 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Babası Nevşehir’li Ankara Radyosu sanatçısı Tayfun Cuma Biçici ve annesi Kırşehir’li emekli memurlardan Fatoş Biçici’dir. Kürşat Biçici eğitim hayatına Özel Olgun İlköğretim okulunda başladı. Ardından Ardahan Merkez Ortaokulu’nde eğitimien devam etti. Liseyi Nevşehir Hacı Bektaş Lisesi’nde tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü ve Türk Halk Oyunları bölümünde devam etti.

Kürşat Biçici müzik kariyerine 2002 yılında “Leyla” adlı albümü ile adım attı. 2003 yılında “O Şimdi Asker” sinema filmi ile beyazperde de ilk kez oyunculuk deneyimini yaşadı. 2004 yılında “Neredesin Firuze” sinema filminde rol aldı.

Özel haayatında 2014 yılında İstanbul Bahçelievler’de Deniz Akdoğan ile nikah masasına oturdu. Kürşat Biçici günümüzde program sunucusu olarak Kanal 7 ekranlarında “Gündüz Gece” gezi ve yemek programını sunmaktadır. Kürşat Biçici boyu 1.79 cm kilosu 85 kg burcu Aslan.

Kürşat Biçici dizileri ve filmleri

Kürşat Biçici oynadığı diziler? Kürşat Biçici hangi dizilerde oynadı?

  • 2004 Neredesin Firuze
  • 2003 O Şimdi Asker

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

BALIKESİR’İN YENİ KÜLTÜR MERKEZİ HİZMETE SUNULDU

Ünlü Youtuber Merve Sevil kimdir?