Kürşat Juan kimdir?

Sosyal medya platformunun gözde isimlerinden biri haline gelen Kürşat Juan kısa zamanda fenomenlik basamaklarını hızla tırmanan isimlerden biri haline geldi. Kürşat Juan’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Kürşat Juan kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı fenomen’nin gönül kapıları’nın şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Youtube kanalında geniş hayran kitlesine sahip olan Juan takipçilerinin istekleri üzerine instagram hesabından soru cevap yapacağını açıklamıştı. Bizlerde sizler için bu soru cevapları yazımıza aktardık.

“Ben ailemi küçük yaşlarda kaybettim. Annemi 8 yaşındayken babamı’da 15 yaşındayken kaybettim. Abimle beraber İstanbul’da yaşıyorum.”

“Kesinlikle insanların düşüncesini okumak isterdim. Benim hakkımda ne düşünüyorlar? Gelecek planları ne? bunları bilmek isterdim.”

“385 puan aldım ve ben puanla Endüstüri Mesleğe gittim. Çünkü Ümraniye de başka Lise yoktu. Cidden büyük bir pişmanlık oldu benim için.”

“5 Mayıs 1999 doğumluyum ve Boğa burcuyum. Burcumun özelliklerini kesinlikle taşıyorum.”

“Carpe Diem diyebiliriz anı yaşamayı seviyorum.”

“Kesinlikle yarı yolda bırakılmak.”

“Böceklerden çok fazla tiksiniyorum. Bu durum artık bir fobi halini aldı.”

“Bu hayata bir defa geldim silinen insanlardan olmak istemiyorum. Tanınmak ve arkamda iz bırakmak istiyorum.”

“Sevdiğinizle karşılıklı birbirinizin her şeyine yetebiliyorsanız. Abi,kardeş,dost olabiliyorsanız zaten bu gerçek aşktır bence.”

“Sosyal medyadan kazandığım ilk parayla evimin bir kısmı ofis gibi yapmak istedim. 100tl ile ne kadar yapabilrsiniz ama oda var. Siyah kartonlarla arka fon yaptık çok özel bir andı benim için siyah perdeler taktık. Daha iyisi olur inşallah.”

“Amacım para kazanmak değil insan kazanmak. Önceden hep ailem yanımda olduğu için insan kazanmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum.”

Berke Juan’ın yakın zamanda çıkarmış olduğu ve youtube platformunda sık sık izlenen Staf World Music & Sony Music etiketiyle Bizim Olayımız parçasında yer alan Kürşat Juan dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya fenomeni’nin Tiktok platformunda 2 milyondan fazla takipçisi ve 120 milyondan fazla beğenisi bulunuyor. Kürşat Juan’ın Instagram üzerinde de 500 bine yakın takipçisi bulunmak Youtube kanalında ise 654B aboneye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Berke Juan  hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Mavi Rüzgar Falay kimdir?

Emre Gruda kimdir?