Kütahyalılar iftarda buluştu

Kütahyalılar iftarda buluştu

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’da yerleşik Kütahyalılar iftar yemeğinde buluştu.

Kütahya İlinde Yetişenler Derneği (KİYD) Başkanı Mehmet Acar, yönetim kurulu üyeleri Gönül Çakır, Hadi İstanbullu, Esma Kasap, Nursel Kasap, Lütfullah Kayalar, Mehmet Irmak, Mehmet Kiper, Osman Bilik’in ev sahipliğinde öğretmenevinde iftar yemeği düzenlendi. İftara, Antalya’da yaşayan Kütahyalılar davet edildi. İl merkezinde 15 binden fazla üyesi bulunan KİYD’in iftar yemeğine Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi. Kütahyalılar bir yandan iftar yaparken, bir yandan sohbet edip, Kütahya anılarını paylaştı.

KİYD Başkanı Mehmet Acar, iftar yemeği davetinin amacının tanışma, kaynaşma, dayanışma olduğunu ifade etti. Acar, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Derneğimiz, Antalya sınırları içinde yaşayan hemşehrilerimizi çatımız altında bir araya getiriyor. Düzenlediğimiz sosyal etkinliklerle de doğup büyüdüğümüz şehrimizin örf, adet ve geleneklerini tanıtıyor, yaşatıyoruz. Zor durumda olan hemşehrilerimizin yardımına koşuyoruz, üzüntülerimizi, sevinçlerimizi hep birlikte paylaşıyoruz. Mübarek ramazan ayında da her yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya gelmenin huzurunu, sevincini, mutluğunu yaşadık.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Burdur jandarmasından mart operasyonları

Burdur jandarmasından mart operasyonları

Hastanede otizme dikkat çektiler

Hastanede otizme dikkat çektiler