LABRANDA LEBEDOS PRINCESS OTELE 4 ÖDÜL BİRDEN!

Uluslararası otel zinciri MP Hotels’in İzmir Seferihisar’daki oteli Labranda Lebedos Princess, “Türkiyenin En İyi 20 Resort Oteli” arasına girerek 4 ayrı kategoride ödül aldı;

En İyi Her Şey Dahil Otelleri

En İyi Sahil Otelleri

En İyi Welness Otelleri

En İyi Plaj Otelleri

Seferihisar, Türkiye’nin “CITTASLOW” (Yavaş Şehir) unvanını alan ilk ilçesidir. Bu isim, dünyanın dörtbir yanında hayatın yavaş aktığı şehir ve kasabaları ödüllendiren “CITTASLOW” kuruluşu tarafından veriliyor. Labranda Lebedos Princess otel, zengin bir bitki çeşitliliğine sahip mükemmel bir botanik bahçesiniandıran yeşil alanları ve organik sebze üretim tarlası ile öne çıkıyor. Sürdürülebilirlik ve gelecek temasıyla çıkılan bu yolda, misafirlerle aktiviteler düzenlenerek “Ata Tohum” üretimi süreci anlatılıyor, yerel tarıma ve kültüre destek olunuyor,ayrıca toplanan ürünler hazırlanıp misafirlere servis ediliyor.

Labranda Lebedos PrincessGenel MüdürüKöksal Toraman açıklamasında şunları söyledi; “Her sezon başı yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Ekibimle birlikte gece-gündüz yol almaya devam ediyoruz. Misafirlerimizin konfor, memnuniyet ve rahatlıkları için en üst düzey performansla çalışıyoruz. Çevreye olan duyarlılığımız,enerji verimliği ve yeşil enerjiye olan bağlılığımız, sosyal sorumluluk projeleri gibi sürdürülebilir devamlılık göstermemiz bizi başarıya taşıdı. 2021 yılı yaz sezonunda pademinin zorşartlarına rağmen üst düzey bir performans sergiledik. Bizi tercih eden misafirlerimizegönülden teşekkür ediyor, üstün performanslarından dolayı ekibimi kutluyorum.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Köleoğlu korona oldu

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM İÇİN İŞ BİRLİĞİ YAPTILAR