Lalfizu kimdir?

Lalfizu nereli? Kaç yaşında?

Lalfizu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Lalfizu beresiz, hikaye sözleri, sevgilisi kim? Zülal Lalfizu boy kilo yaş bilgileri. hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim Lalfizu kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Lalfizu hayatı ve biyografisi

Lalfizu tam adı ile Zülal Lalfizu Türk Youtuber ve fenomendir. Sosyal medyada Lalfizu beresiz fenomen olarak hafızlara kazınmıştır.

Lalfizu 2002 yılında Eskişehir’de 2 çocuklu bir ailede doğdu. Memleketi aslen Elazığ’dır. Annesi ve babası boşanmıştır. Bu nedenle abisi ile birlikte hayatını sürdürmektedir. Takipçileri ile paylaştığı içeriklerle dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Lalfizu “Ellerine Sağlık” içeriği ile ünlenmeye başladı.

Eskişehir’de eğitim hayatına başlayan Lalfizu üniversite eğitimine Mimarlık bölümünde okumayı istemektedir. Fenomen olmakla beraber piyano, tiyatro ve temel oyunculuk eğitimleri de alan Lalfizu beresiz hali takipçileri tarafından çok merak edilmektedir. Ancak beresi onun sadece imajıdır. Lalfizu boyu 1.65 cm kilosu 52 kg burcu Kova.   

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Eda Biçim kimdir?

Menajerimi Ara Barışın abisi Aydın Havas( Beran Kotan ) kimdir?