Lara Tümer Kimdir?

Lara Tümer kimdir?  

Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile sık sık gündem olmayı başaran ünlü oyuncu Selahattin Paşalı’nın güzel karısı Lara Tümer ile ilgili bilgiler oldukça merak edilliyor. Sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık arama motorlarında Lara Tümer hakkında detaylı bilgiler yazımızın devamında yer alıyor. İşte, Lara Tümer kimdir? Sorusunun cevabı… 

Yakışıklı oyuncu Selahattin Paşalı’nın “Ömer” isimli yeni dizisi yayınlanmaya başlayınca, sosyal medyanın gündemine düştü. Özel hayatı ve karısı ile tekrar gündüm olan Selahattin Paşalı’nın karısı Lara Tümer kimdir?  

İki yıldır sevgili olan Selahattin Paşalı ve Lara Tümer çitfi arkadaşlar arasında sade bir törenle dünya evine girmişlerdir. Hem yakışıklılığı hem de oyunculuğu ile ekranların aranan yüzlerinden bir tanesi olan Selahattin Paşalı, sık sık karısının güzelliği ile de gündem oluyor. Dünyaca ünlü manken Barbara Palvin’e benzeyen Lara Tümer, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Lara Tümer kimdir? Gelin beraber inceleyelim… 

Selahattin Paşalı’nın karısı Lara Tümer’in en çok gerçek adı merak ediliyor ve insanlar “Lara Tümer gerçek adı ne?” şeklinde araştırmalar yapıyor. Gerçek adı Büşra Dilara Tümer olan, başarılı oyuncu Selahattin Paşalı’nın karısı Lara Tümer’in kısaca hayatı yazımızın devamında yer alıyor. 

İlginizi Çekebilir: Beyza Alkoç Kimdir?

Kişisel hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmayan güzel isim Lara Tümer, yerli Barbara Palvin olarak anılıyor. Hakkında detaylı bilgiler bulunmadığından dolayı da Lara Tümer kimdir? Sorusunun cevabı biraz eksik kalmıştır.  

Lara Tümer kaç yaşında? Sorusu, güzel isim hakkında en fazla araştırılan sorulardan bir tanesidir. Kişisel hayatı hakkında fazla detaylı bilgiler bulunmamasına rağmen sosyal medya kullanıcıları Lara Tümer’i sık sık araştırıyor. Yakışıklı oyuncu Selahattin Paşalı’nın karısı Lara Tümer’in tam olarak kaç yaşında olduğuna dair kesin bir bilgi maalesef bulunmuyor. Fakat kendisinin de Selahattin Paşalı ile hemen hemen aynı yaşlarda olduğu düşünülüyor. Dolayısı ile Lara Tümer’in yaşı hakkında kesin bir bilgi veremesek de 25 – 30 yaşları arasında olduğunu söyleyebiliriz. 

Güzelliği ve fiziği ile insanların beğenisini toplayan Lara Tümer, hayatının bir döneminde Kanada’nın Toronto şehrinde yaşamıştır. Seyehat etmeye bayılan güzel isim Lara Tümer, bugüne dek Küba, Meksika, Kanada ve Amerika gibi dünyanın en popüler ülkerine seyehat etmiştir. Ailesinin de oldukça merak edilmesi ile Lara Tümer kimin kızı? Şeklinde araştırılan güzel ismin, ne yazık ki ailesine dair bilgiler bulunmuyor.  

Lara Tümer estetiksiz hali şeklinde internette sık sık araştırmalar yapılsa da güzel ismin estek yaptırığ yatırmadığı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Sanata da oldukça düşkün olan Lara Tümer, sosyal medya hesaplarından sanatla ilgili paylaşımlarda yapıyor. Tam bir hayvan dostu olan Lara Tümer’in Venice isminde bir kedisi ve Nessie isminde bir köpeği var. Lara Tümer mesleği ile de sık sık merak ediliyor. Bir eğitmen olduğu bilinen Lara Tümer, Seneca Koleji’nden Erkek Çocukluk Eğitimi diploması almıştır. Buna ek olarak iyi derecede İngilizce bilen güzel isim Lara Tümer’in Montessori Eğitimi (2 – 6 yaş) sertifikası da bulunuyor. 

Lara Tümer evli mi? Sorusu, güzel isim hakkında en çok araştırılan sorulardan bir tanesi olmuştur. Uzun süredir başarılı ve yakışıklı oyuncu Selahattin Paşalı ile sevgili olan güzel isim Lara Tümer, 15 Nisan 2022 tarihinde Bodrum’da oldukça sade bir tören ile dünya evine girmişlerdir. Lara Tümer ve Selahattin Paşalı çifti 1 Temmuz 2022 tarihinde ise ismini Leyla Pera Paşalı verdikleri kızlarını kucaklarına almışlardır. 

Sosyal medyada ünlü markalar ile işbirliği yapan Lara Tümer, fit fiziği ile de oldukça büyük beğeni topluyor. Lara Tümer’in kilosu ve boyunu merak eden sosyal medya kullanıcıları arama motorlarında “Lara Tümer boy ve kilo” şeklinde araştırmalar yapıyor. Güzel isim Lara Tümer’in kilosu 58, boyu ise 1,68 cm’dir. Doğum tarihi hakkında bilgi sahibi olmadığımız Lara Tümer burcu hakkında bir bilgi bulunmuyor.  

Lara Tümer ve Selahattin Paşalı çiftinin hayranları ikilinin nasıl tanıştığını da oldukça merak ediyor. Selahattin Paşalı ve eşi nasıl tanıştı? Sorusunun cevabını Lara Tümer bir röportajında şu şekilde açıklamıştır: “2014 – 2015 seneleri arasında ben oyunculuk eğitimi alıyordum ve Selahattin ile bir dönem aynı sınıfta eğitim aldık. Selahattin’i görür görmez ben bittim ve o zaman içimden ‘ben bu adam ile evleneceğim’ dedim.” şeklinde açıklamıştır. 

Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan Lara Tümer sosyal medya fenomeni olarak da biliniyor. Instagram hesabı üzerinden hem özel hayatına hem de işlerine dair anlar paylaşan güzel isim Lara Tümer’in Instagram hesabında 168 gönderisi ve 104 bin takipçisi vardır. Lara Tümer instagram adresi için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. 

Lara Tümer kimdir? Yazımız gibi medyatik pek çok ismin hayatına dair detayların yer aldığı yazılara buradan ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ali Erbaş kimdir?

Ali Erbaş Kimdir?

mete yarar kimdir

Mete Yarar Kimdir