Makyaj sanatçısı Can Dilekçi kimdir? Can Dilekçi Kastamonu açıklaması

Makyaj sanatçısı Can Dilekçi kimdir? Can Dilekçi Kastamonu açıklaması

Can Dilekçi İnstagram ve Youtube içerikleriyle adından söz ettiren bir sosyal medya fenomenidir. Can Dilekçi Danla Bilic’le video mu çekti? Can Dilekçi Kaç yaşında? Bu sorulara ve çok daha fazlasına yanıt bulmak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Can Dilekçi kimdir? Kısaca tanıyalım…

Can Dilekçi’yi daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce Can Dilekçi’ye kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: 38
  • Boyu: Bilinmiyor
  • Yaşı: 16
  • Burç: Aslan
  • Doğum tarihi: 14.08. 2005
  • Yaşadığı yer: Kastamonu
  • Memleketi: Kastamonu

Eğer ki başlıklarımız sizde makyaj sanatçısı Can Dilekçi hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

Can Dilekçi kaç yaşında?

Can Dilekçi 16 yaşındadır. 2005 doğumlu olan makyaj sanatçısı Can Dilekçi, genç yaşında üstün yeteneği ile adından söz ettirmiştir.

Can Dilekçi’nin boyu

Can Dilekçi’nin boyu bilinmemektedir.

Can Dilekçi’nin kilosu

Can Dilekçi’nin yaklaşık 38 kilodur.

Can Dilekçi’nin doğum tarihi

Can Dilekçi, 14 Ağustos 2005 doğumludur.

Can Dilekçi’nin burcu

Can Dilekçi Aslan burcudur. Genç yaşına rağmen hedeflerinin peşinden koşmasından, yetenekli ve güçlü duruşundan, burcunun özelliklerini taşıdığını anlayabiliyoruz.

Can Dilekçi aslen nereli?

Can Dilekçi aslen Karadenizlidir. Kastamonulu olan genç makyaj sanatçısı ailesi ile birlikte burada yaşamaya devam etmektedir.

Can Dilekçi kardeşi

Can Dilekçi, Ecem Bade isminde küçük bir kız kardeşe sahiptir. Kız kardeşinin yaptığı çizimleri iyileştirmek için bu alana yönelen Can Dilekçi’nin kız kardeşini çok sevdiği anlaşılmaktadır.

Can Dilekçi’nin ailesi

Yetenekli fenomen Can Dilekçi’nin annesinin ismi Emel, babasının ismi ise Serhat’tır. 3 yaşında ve Ecem Bade isminde bir kız kardeşi vardır. Annesi, babası ve kız kardeşi ile birlikte yaşayan Can Dilekçi, ailesinin onu her alanda desteklediğinden bahsetmiştir. Özellikle yaptığı ilgi çekici makyajlar konusunda ailesinin desteği oldukça fazladır. Aileden gelen bir resim yeteneği olduğu düşünülen Can Dilekçi’nin aldığı olumsuz yorumlara karşın, ailesinin desteği hep sürmüştür.

Can Dilekçi göz rengi nedir?

Can Dilekçi farklı renklere sahip çeşitli lensler kullanarak makyajını tamamlamaktadır. Ancak kendisinin doğal göz rengi kahverengidir.

Can Dilekçi nerede oturuyor?

Can Dilekçi Kastamonu’da yaşamaktadır.

Can Dilekçi kişisel özellikleri

Can Dilekçi makyaj ve çizim konusundaki yeteneğinin yanı sıra, pozitifliği ve güler yüzlülüğü ile de takipçilerinin sempatisini kazanmıştır. Neşeli, cıvıl cıvıl bir genç olan Can Dilekçi’nin ürettiği içeriklerden bu güzel enerjisi yansımaktadır. Özgüvenli bir genç olan Can Dilekçi, kendisi ve sanatı hakkında yapılan kötü yorumları da önemsememektedir.2

Can Dilekçi makyaj

Can Dilekçi makyaj sanatçılığı ile popüler olan bir gençtir. Kendisi henüz 15 yaşında olmasına rağmen yeteneğiyle ilgi çekmeyi ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarabilmiştir. Can Dilekçi, makyaj yapmaya başlamadan önce kız kardeşinin resimlerini daha da güzelleştirmek için resim yapmaya başlamıştı. Ardından resim yeteneğini fark ederek sulu boyalarla yüzüne çizimler yapmaya başladı. Başlangıçta makyaj malzemeleri ya da profesyonel çekim ekipmanları yoktu. Daha sonra Can Dilekçi Youtube platformuna adım atarak yeteneğini daha geniş kesimlere duyurmaya başladı. Her geçen gün yaptığı makyajları beğenerek izleyen takipçi kitlesini arttırmaya devam ediyor. Birbirinden güzel makyajları hem çevresi hem de sosyal medyadaki takipçileri tarafından destekleniyor.

Can Dilekçi’nin eğitimi

Can Dilekçi henüz 15 yaşında ve lise öğrencisi bir gençtir. Kastamonu’da lise eğitimine devam etmekte ve şu an 10. sınıfta okumaktadır. Bu okuldan mezun olduktan sonra makyaj alanında eğitim almayı planlamaktadır.

Can Dilekçi kime makyaj yapmayı isterdi?

Can Dilekçi, Danla Bilic’ e makyaj yapmayı çok istediğini ve bu isteğini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu ifade etmiştir. İmkanı olsa Rihanna’ya makyaj yapmayı çok istemektedir.

Can Dilekçi Danla Bilic

Uzun yıllardır sosyal medya platformlarına güçlü bir şekilde yer alan Danla Bilic, tesadüfen Can Dilekçi’nin profili ile karşılaşmıştır. Genç makyaj sanatçısının çizimleri ve makyajları ilgisini çekmiş ve Can Dilekçi’yi kanalına davet etmiştir. Can Dilekçi bu teklifi mutlulukla kabul etmiştir. Danla Bilic’in kanalına konuk olan Can Dilekçi, ünlü Youtuber’a makyaj yapmıştır. Bu videodan sonra Danla Bilic’in takipçileri tarafından da keşfedilen Can Dilekçi takipçi ve izlenme sayısını büyük ölçüde arttırmıştır. Ancak bu karşılaşma sırasında Can Dilekçi Kastamonu hakkında yaptığı açıklamadan dolayı bazı takipçilerinden tepki almıştır.

Can Dilekçi Kastamonu açıklaması

Can Dilekçi’nin bir konuşması bazı takipçileri tarafından yanlış anlaşılmıştır. Aslen Kastamonulu olan Can Dilekçi, ailesiyle birlikte hala bu şehirde yaşamaktadır. Yaşadığı çevrede bazı olumsuz yorumlardan ve makyaj sanatçılığına karşı ön yargılı olan insanlardan sıkılmış olacak ki Kastamonulular hakkında bir konuda “geri kafalı” dediği bir açıklama yapmıştır. Danla Bilic’le birlikte çektikleri makyaj vidosunda kullandığı bu kelime özellikle adı geçen şehirdeki insanlar tarafından yanlış anlaşılmıştır. Ancak bu açıklamadaki yanlış anlaşılmayı çözmek adına hikayesinde yeni bir açıklamada bulunmuştur. Genç makyaj sanatçısı aslında Kastamonuları hedef almak istemediğinden bahsederek hemşerilerinin gönlünü almaya çabalamıştır.

Can Dilekçi KastamonuCan Dilekçi üniversite

Can Dilekçi, şu an eğitim gördüğü liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine devam etmek istememektedir. Kendisi pek çok yaşıtının aksine üniversite hayali kuran bir genç değildir. Onun yerine liseden mezun olduktan sonra makyaj ve güzellik alanlarına daha fazla zaman ayırmayı istemektedir. Bu konuda çeşitli kurumlardan eğitim almayı istemekte ve üniversiteye gitmek yerine eğitimlerini tamamlamak istemektedir.

Can Dilekçi kendinde hangi özelliği değiştirmek istiyor?

Mevcut özelliklerinden sın derece memnun olan genç fenomen, hiçbir kişilik özelliğini değiştirmeyi istememektedir. Kendi kişilik yapısından ve düşüncelerinden oldukça memnundur. Ancak kendisinde bir özelliği değiştirmek istese bu özellik kilosu olurdu. Çünkü 38 kilo olmak yerine biraz daha kilo almayı istediğini ifade etmiştir. Aynı zamanda dudaklarını bir miktar dolgunlaştırmak istediğini, burnuna estetik yaptırmak istediğini, çenesine ve elmacık kemiklerine de küçük estetik operasyonlar yaptırmayı istediğini belirtmiştir.

Can Dilekçi gelecek planları

Henüz 16 yaşında olan Can Dilekçi, lise eğitimine devam etmektedir. Can Dilekçi, liseden mezun olduktan sonra tamamen kendi alanına yani makyaj sanatçılığına yöneleceği bir eğitim almak istemektedir. Yeterli makyaj eğitimlerini aldıktan sonra daha fazla takipçi kitlesine sahip, başarılı bir makyaj sanatçısı olmayı istemektedir. Bu alandaki yeteneği aşikar olan genç fenomen, gelecek planlarını da bu hem yetenekli olduğu hem de sevdiği işi yapmak üzerine kurmuştur.

Can Dilekçi gay mi? Can Dilekçi’nin sevgilisi var mı?

Can Dilekçi gay mi sorusu bazı takipçileri tarafından sorulmaktadır. Bu sorunun yanıtı bilinmemektedir. Çünkü Can Dilekçi’nin sevgilisi yoktur ve hayatına birini almayı da düşünmemektedir. Sanatını özel hayatından daha ön planda tutan yetenekli makyaj sanatçısı, hayatına alacağı kişi nedeniyle kendini kısıtlamak istememektedir. Bu nedenle yakın zamanda bir ilişkiye başlaması beklenmiyor.

Can Dilekçi Instagram

Can Dilekçi’nin Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Can Dilekçi Youtube

Can Dilekçi’nin Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz. 

Can Dilekçi Tiktok

Can Dilekçi Tiktok hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Atakan Ergin kimdir? Sempatik fenomen hakkında bilinmeyenler

Atakan Ergin kimdir? Sempatik fenomen hakkında bilinmeyenler

Polina Chursanova kimdir? Kerem ile ne zaman evleniyor?

Polina Chursanova kimdir? Kerem ile ne zaman evleniyor?