Malatyaspor ile 9’uncu randevu

 Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, yarın sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Antalya Stadyumu’nda 16.00’da başlayacak maçta kırmızı beyazlılar galibiyeti hedefliyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde maçın hazırlıklarını tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor’da Doğukan Nelik sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Süper Lig’de son 12 maçında sadece 1 galibiyet alabilen Fraport TAV Antalyaspor’da teknik direktör Ersun Yanal ile futbolcuları sahaya 3 puan için çıkacak. Bu sezon 6 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Fraport TAV Antalyaspor, rakibini yenerek çıkış yakalamak istiyor.

 

Fraport TAV Antalyaspor ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 8 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 4’ünü Fraport TAV Antalyaspor, 2’sini Öznur Kablo Yeni Malatyaspor kazandı. Kırmızı beyazlılar, 4 galibiyetten 3’ünü iç sahada elde etti. İki takım arasında oynanan 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Fraport TAV Antalyaspor’a karşı deplasmanda galibiyet elde edemedi.

 

Fraport TAV Antalyaspor ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Süper Lig’de tarihlerinde ilk kez 2017- 2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı. Sezonun ikinci yarısında Antalya’da oynanan karşılaşma ise Antalyaspor’un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı. İki takım 2018- 2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Antalya’da oynanan karşılaşmadan ise 3-0 üstün ayrılan taraf Fraport TAV Antalyaspor oldu.

 

İki takımın 2019- 2020 sezonunun ilk yarısında Antalya’da oynanan maçında Fraport TAV Antalyaspor 3-0 galibiyet elde etti. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 2-1 Fraport TAV Antalyaspor’un üstünlüğüyle sona erdi. 2020- 2021 sezonunda ise Malatya’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısı Antalya’da oynanan maç ise 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kaleiçi’nde mutlu saatler

Jandarmadan taksi denetimi

Kaş Haberleri: Jandarmadan taksi denetimi