mamitravolta kimdir?Muhammet Bettaş kimdir?

Mami kullanıcı isimi ile bilinen Muhammet Bettaş, İnstagram platformunun taçsız krallarından birisi haline geldi. Paylaşımları ile kısa süre içerisinde hızla yükselen ve geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya dünyasının trend isimlerinden birisi olan Muhammet Bettaş İnstagram platformunda geniş hayran kitlelerine ulaşmaya devam ediyor. Ürettiği içerikler sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Bettaş’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında arama motorlarında merak ettikleri detayları aramaya başladılar.

Muhammet Bettaş  kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik.

Benim gibi motivasyonu yüksek olanlar anlayacaktır, biz her şeye aşık oluruz, her şeye yükseliriz yani bir kişi yoktur her şey vardır bizim için.

Kötü. Üzücü ama bunu kabullendim. Herkesin iyi olduğu ve kötü olduğu şeyler vardır. Mesela ben yemek yapmakta iyiyim ama eğitim hayatımda kötüyüm. Bu hep böyleydi, hiç başarılı bir öğrenci olamadım ama artık sorun etmiyorum bunu.

Aslında en başında instagram’da içerik üretmiyordum. Hatta son iki aya kadar aktif değildim instagram’da. Her şeyin başında TikTok’da içerik üretmeye başladım. Günlük hayatımda yaptığım şeylerin videosunu ekledim oraya. Bit pazarına gitmek, yemek tarifleri uydurmak, dikiş nakış yapmak gibi şeyler. Belli ki yaptığım şeyler ilgi çekiciymiş ki 3-4 ayda 100 bin takipçim olmuştu bile. Sonra tiktok videolarımı instagram reels’e atmayı akıl ettim ve orada da aynı şekilde çok hızlı artmaya başladı takipçilerim.

En başından beri en büyük destekçim ev arkadaşımdı. Her şeyde yardım etti, motivasyonum her düştüğünde beni sarsıp kendime getirdi ve ev arkadaşımın babası, aslında manevi babam sayılır o da içeriklerimle ilgili her konuda destekledi beni. Dünyanın en aydın, en iyi kalpli insanıdır hakkını asla ödeyemem yani. Onun dışında tüm arkadaşlarım destek oldular. Annem de destek oldu tabi ama büyükleri bilirsiniz böyle işleri ciddiye almazlar hobi, eğlence olarak görürler. Maddi bir getirisi olduğunu gördüklerinde ve akrabalardan “oğlun ünlü olmuş” “senin oğlan bizim sayfayı paylaşıversin” gibi şeyler duyduğunda işin ciddiyetini anlarlar.

Yukarıda anlattım aslında, zaten hayatımda olan şeylerin videolarını yapmaya başladım ve insanların ilgisini çekti. Tabi herkes sevmedi mesela gastronomi mezunu insanlardan iyi yorum aldığım kadar kötü yorum da alıyorum. Bir de baklavacılar beni hiç sevmiyor, milföyden baklava yaptığım için. Tüm bu iyi ve kötü yorumlar sayesinde hatırı sayılır takipçi sayısına ulaştım.

Tabi, sıkıldığım bir günde “şu kazağa nakış yapacağım, videosunu çekip TikTok’a atayım eğlenceli olur” demem ve hiç takipçim olmadığı halde attığım ilk videonun 40 bin izlenmesi.

Hobilerim say say bitmez çünkü her gün yeni bir hobim oluyor ama hiç değişmeyen tek şey ‘yemek yapma’ sevgim. Fobim ise çok spesifik; Uçan her şey. Özellikle de güve ve çekirge. Güveler kıllı yani nasıl bir böcek bu kadar kıllı olabilir aklım almıyor. Çekirge ise bacakları kaslı bir böceğe sevgi besleyemem, çok korkunçlar üzgünüm..

Ev arkadaşım Egemen, seçti kullanıcı adımı. Önceki kullanıcı adım çok uyduruk ve kötüydü bir gün konuda şikayet ediyordum o da “mamitravolta, yapsana hem Grease filmini seviyorsun” dedi ben de yaptım.

Çok var aslında nereden başlayacağımı bilemedim. İnsanlar sürekli üzüntüleri dramatize ediyor sanki acı yarışı var ve en çok acı çekmiş kişi bu yarışı kazanacakmış gibi. İnstagram ve tiktok gibi platformlarda modunuzu yüksek tutmak neredeyse imkansız. Bir de eğer onlar gibi üzüntülerinizi sürekli paylaşmıyorsanız bu defa da sizi şımarık olmakla, fazla şanslı olmakla suçluyor, yaşadığınız hayatı hak etmediğinizi söylüyorlar. Sanki bir şeyi başarabilmek için ağır bir bedel ödemek zorundaymışız gibi. Ama aslında herkesin üzüntüsü, travması var sadece bunu açıklamayı tercih etmiyor olabiliriz.

Onun dışında insanların, (başka bir insanın özgürlüğüne kastı olmadığı sürece) ne şekilde ünlü olduğu, ne kadar izlendiği, kaç takipçisi olduğu beni hiç ilgilendirmiyor. Sonuçta kimse ensemden tutup izletmiyor videoları ya da onların izlenmesi arttıkça benimki düşmüyor. Sosyal medyada karşı olduğum tek grup; insanları ayrıştıran, ötekileştiren, fikirleri asla esnemeyen, dışlayan o örümcek beyinli olanlar. Onun dışında rahatsız olmuyorum.

Asıl çıkışını yakaladığı Tiktok hesabında ise 6M beğeniye ve 181B takipçiye sahip. İnstagram hesabında mamitravolta hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Bettaş’ın instagram da ise 41B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Altındağ’da yaşananlar 6-7 Ekim’e benziyor

Bahçeli’den Lozan çıkışı