Manavgat Haberleri: Başkan Topaloğlu yangın bölgesinde

Başkan Topaloğlu yangın bölgesinde

 

MANAVGAT, (DHA) – MANAVGAT’ta başlayan, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı’nın bazı bölgelerine kadar uzanan ve günlerce süren, zorlukla kontrol altına alınan Türkiye tarihinin en büyük orman yangını geride büyük bir hüzün bıraktı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yangın bölgesine giderek zarar gören mahalleri ziyaret ederek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren başta olmak üzere muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Topaloğlu, Başkan Şükrü Sözen’i ziyaret ederek, Kemer olarak her zaman afetzedelerin yanında olduklarını belirtti, çok üzücü günler geçirdiklerini ancak bu günlerden el ele gönül gönüle birlikte çıkacaklarını söyledi. Topaloğlu, Şükrü Sözen ile birlikte Manavgat Belediyesi Kültür Merkezi’nde oluşturulan yardım toplama merkezini gezerek bundan sonraki ihtiyaçlar konusunda bilgi aldı.

Manavgat’ın ardından Akseki’ye geçen Başkan Topaloğlu, burada Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan ile bir araya geldi ve yangında zarar gören mahallelere uğradı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangında 33 evini kaybeden Gündoğmuş Senir Mahallesine geçen Başkan Topaloğlu, burada Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi ile Senir Köyü Muhtarı Durmuş Ali Yıldız ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Ardından Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’i makamında ziyaret eden Başkan Topaloğlu, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve Kemer’in Gündoğmuş’un yanında olduğunu söyledi.

KEMER’DE YENİ YARDIM KAMPANYASI

Yangının ilk günlerinden beri gerek bölgeye gelerek gerek bilgiler alarak yangından etkilenen vatandaşların yanında yer almaya çalıştıklarını belirten Başkan Topaloğlu, “Yangının başladığı ilk günlerde Kemer halkı ile birlikte hazırladığımız öncelikli ihtiyaç malzemelerini tırımız ve kamyonlarımız ile bölgeye ulaştırmıştık. Yine öncelikli ihtiyaçların belirlendiği malzemelerin yer aldığı bir kampanyamızı Kemer’de sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum. 14 Ağustos’ta tırımızı ve kamyonlarımızı tekrar hazırlayıp ilgili birimlere yardımlarımızı ulaştıracağız dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Çam pürleri temizlendi

Kemer Haberleri: Çam pürleri temizlendi

Korkutelinin rengi kırmızı

Korkuteli Haberleri: Korkuteli’nin rengi kırmızı