Manavgat Haberleri: Manavgat Bakkallar Odası’nda Akça güven tazeledi

Manavgat Bakkallar Odasında Akça güven tazeledi

 

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Bakkallar Bayiler Büfeciler Esnaf Odası’nın 6’ncı olağan genel kurulunda seçime tek liste ile giren mevcut başkan Abdullah Akça, üyelerin güvenoyunu alarak 4’üncü kez oda başkanı seçildi.

Manavgat Bakkallar Bayiler Büfeciler Esnaf Odası’nın genel kurulu Manavgat İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Kurulda divan heyetinde Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Gazipaşa Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, AESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Veliddin Yenialp, Narçin Çetinkaya, Şengül Özden ve Hüseyin Zor yer aldı.

Oda yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları ile tahmini bütçenin okunup oy birliği ile ibra edilmesinin ardından seçime gidildi. Oda başkanı Abdullah Akça, 70 yaş üzerinde olan üyelere başarı plaketi verdi.

Seçimlere tek liste ile katılan Abdullah Akça, üyelerinin güvenoyunu alarak yeniden oda başkanı seçildi. Seçim sonrası tebrikleri kabul eden Akça, “Tek liste olarak seçime girilmesine rağmen üyelerimizin sabah erken saatlerde yeterli imzayı toplaması, duyarlı olması bizlere ciddi bir destek olarak gördük. İnşallah bu 4 yılımızı da selametle, üyelerimize layık bir şekilde verdikleri görevi yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Başıboş köpekler, yürüyüş yapanları ürkütüyor

Antalya Haberleri: Başıboş köpekler, yürüyüş yapanları ürkütüyor

CHP’li belediyeler baskına hazır