Manavgat Haberleri: Manavgat Devlet Hastanesi’nde Covid numune alma birimi yenilendi

Manavgat Devlet Hastanesinde Covid numune alma birimi yenilendi

Ömer KARÇA/MANAVGAT,(DHA) – MANAVGAT Devlet Hastanesi, vatandaşların isteği doğrultusunda Covid-19 ile mücadele kapsamında, numune alma biriminde düzenlemeye gitti. Hastanenin A blok Poliklinik Bölümü’nde biri çocuk olmak üzere 4 kayıt ve 3 de numune alma birimi oluşturularak, vatandaşların test sonuçlarının daha hızlı alması sağlanacak.
Covid-19 salgını ile mücadele devam ederken, Manavgat Devlet Hastanesi vatandaşların test yaptırma işlemini, süresini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için yeni bir düzenlemeye gitti. Hastanenin poliklinik bölümünde Covid-19 numune alma ve kayıt biriminde biri çocuk olmak üzere 4 kayıt, 3 de numune alma birimi ile hizmet verilecek. Buradan alınacak numuneler de hastanenin laboratuvarında hızlı bir şekilde sonuçlandırılacak.
BAŞEHİM ÇINAR’DAN AŞI ÇAĞRISI
Covid-19 ile mücadelede en etkili yolun aşı olduğunu ifade eden Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Çınar, “Vatandaşların aşılarını randevu alarak yaptırmaları, kendilerini ve sevdiklerinin canını korumak için en önemli yoldur. Aşı için Alo 182 ve e-nabız sistemi üzerinden randevu alarak hastane ve aile hekimliklerinde aşılar yaptırabilir. Ancak, aşı yaptırılsa da maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeye devam edilmesi gerekmektedir” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
GÖRDÜKLERİMİZ  BİZE YETER

Antalya Haberleri: GÖRDÜKLERİMİZ BİZE YETER

Tütüncü, afet bölgesini karış karış geziyor

Antalya Haberleri: Tütüncü, afet bölgesini karış karış geziyor