Manavgat Haberleri: Otelde dev bayraklı bayram coşkusu

Otelde dev bayraklı bayram coşkusu

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA’nın Serik ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümü dev Türk bayraklı etkinlikle kutlandı.

Serik’te 5 yıldızlı bir otelde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama etkinliği düzenlendi. Turistlerin katıldığı kutlamalarda 33 metrelik dev Türk bayrağı 10. Yıl Marşı eşliğinde oteldeki kulede açılırken, bayrağın önündeki flyboard gösterisi sunuldu. Kutlama sırasında arkasındaki flamada 30 Ağustos kutlama mesajı yer alan planör, sortiler yaparak izleyenleri selamladı. Yine kutlama alanına gelen paramotor da otel çevresinde döndü. Gösterileri oteldeki tüm turistler hem havuz başında ve çevresinden hem de odalarından ilgiyle izledi.

Otelin Genel Müdürü Enis Özsinan, “Özellikle büyük zaferin 100. yıl dönümü için 3 bin 300 misafirimiz, 1300 personelimizle bu anlamlı günde büyük bir organizasyon yaptığımızı düşünüyorum. 200’den fazla dansçı arkadaşımız geldi, paramotor, flyboard gösterileri gerçekleştirdik. Bu anlamlı günü misafirlerimize de anlattık. Onların bu coşkuya katılması için elimizden gelen her şeyi yaptık” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
HayatParkta Zaferin 100. yıl coşkusu

Antalya Haberleri: HayatPark’ta ‘Zafer’in 100. yıl coşkusu

Genç ölümler soruşturulsun