Marisa Papen Kimdir?

Marisa Papen Kimdir?

Gerçek adı: Marisa Papen
Doğum tarihi:30/04/1992
Doğum yeri: Belçika
Boyu: 1.73 cm
Kilo: 55 kg
Burcu:  Koç
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: Fotomodel
İnstagram hesabı için tıklayın.

Marisa Papen kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Marisa Papen kim, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, evli mi, sevgilisi kim, hangi ülkeden? Kim kimdir bölümümüzde Marisa Papen hayatı ve biyografi bilgileri sizlerle. 

Marisa Papen hayatı ve biyografisi

Marisa Papen 30 Nisan 1992 yılında Belçika’da doğan Profesyonel Model ve Sosyal Medya fenomeni bir dönem Mısır tapınağında çıplak bir fotoğraf çekmek istediği için tutuklandı. 2017 yılında Luksor Tapınağı’nda çıplak kalmış ve yerel polis tarafından tutuklanmıştır. Ünlü model tapınağı fotoğrafçı Jesse Walker ile ziyaret etmiştir.

Marisa Papen, başta Tel Aviv, Kudüs ve Ölü Deniz’i görmek için üç günlük bir tatil için Haziran 2018’de bu bölgeleri ziyaret ederek yine çıplak fotoğraf çeken isim oldu.

Ekim 2018 yılında Türkiye İstanbul’da korkusuzca  İstanbul’un ikonik turistik noktalarının içinde ve dışında çıplak fotoğraf çekti. Bu mekanlardan biri de Ayasofya oldu. Kapalıçarşı’da bir burka satın alındıktan sonra, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği dünyaca ünlü Ayasofya’ya doğru yola çıktı.

Marisa Papen Belçika’da doğdu ve büyüdü. Kendini vahşi bir kalbe sahip özgür ruhlu bir kişi olarak tanımlıyor. 23 Mart 2013’te  ilk kez Instagram’da fotoğrafını yayınladı. Ancak, çırılçıplak pozları nedeniyle hesabı hemen askıya alındı. 2016 yılında,  “Plastic Sushi” isimli projenin mimarı oldu.

Vücut ölçüleri 33-27-34’tür. Aslında saçları sarışın ve gözleri siyah renklidir.

Marisa Papen, doğal kaynakları korumaya yönelik farklı girişimlerle ilişkili. Üstelik, çıplak fotoğrafları ile tanıdı. Bu tartışmalı eylemlerinden dolayı popülerlik kazanmıştır.

Takvim çekimleri için çeşitli moda evleriyle ilgileniyor. Bu nedenle, Marisa Papen’in net kazancı 2018 yılında 300.000 USD civarında olduğu bilinmektedir. Hakkında 1 yıl sonra Kasım 2019 yılında Ayasofya’da çektirdiği fotoğraflar için soruşturma başlatılmıştır.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Eda Şölenci kimdir?

Eda Şölenci kimdir?

Efekan Can kimdir?

Efekan Can kimdir?