MasterChef Büşra Zambak Kimdir?

MasterChef Büşra Zambak Kimdir? Hedefi Mehmet Şef’in yerine geçmek olan Büşra Zambak ‘’Güveniyorum kendime ve inanıyorum. İnandığım yolda da yürüyorum.” sözleriyle iddialı olduğunu belirten yarışmacı Büşra Zambak’a Mehmet şef koltuğunu vererek oldukça destek olmuştu. MasterChef Büşra Zambak Tosun Kaç Yaşında? Gerek yeteneğiyle gerekse marifetiyle olsun ekran başındaki izleyicileri televizyonlara kilitleyen Büşra Zambak kendisini ileride de görmek istediklerini belirtmiş oldu. MasterChef Büşra Zambak Aslen Nerelidir? ve MasterChef Büşra Zambak’ın Boyu kaç? ya da MasterChef Büşra Zambak Hangi Takımı Tutuyor? sorularına yanıt arıyorsanız makalemizi okumaya devam edin. 

MasterChef yarışmasının 7. yarışmacısı olarak seçilen ve MasterChef’te yarışmaya hak kazanan Büşra Zambak 25 yaşında İstanbul’da yaşamaktadır. Aslen Denizlili olan ve 163 boy 52 kiloya sahip MasterChef Büşra Fenerbahçe takımını desteklemektedir. Aynı zamanda Profesyonel Aşçı, Üst Düzey Yöneticilerin Yemeklerinden Sorumlu Çalışan ve Fotoğrafçılık mesleklerini sürdürmektedir. Emre Demirci ile sevgili olan güzel yarışmacı 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 

 

MasterChef Büşra Zambak 25 yaşındadır.

 

MasterChef Büşra Zambak’ın burcu Bilinmiyor.

 

MasterChef Büşra Zambak’ın doğum tarihi 2000’dir.

 

MasterChef Büşra Zambak’ın memleketi aslen Denizlilidir.

 

MasterChef Büşra Zambak çoğu ünlü isim ve fenomenin ikamet ettiği şehir İstanbul ilinde ikamet etmektedir.

 

MasterChef Büşra Zambak 1.63 boyundadır.

 

MasterChef Büşra Zambak 52 kilodur.

 

MasterChef Büşra Zambak Fenerbahçe takımını desteklemektedir.

 

 

MasterChef Büşra Zambak ile telefon numarasını paylaşmamaktadır.

 

Emre Demirci ile sevgili olduğu bilinen yarışmacı hikaye sabitlerinde sevgilisini paylaşarak güzel sözler eşliğinde sabitlemiştir. 

 

Marifetli ve iddialı yarışmacı MasterChef Büşra Zambak evli değildir. Daha önce evlilik gerçekleştirmemiştir. 

 

MasterChef Büşra Zambak’ın çocukları bulunmamaktadır. 

 

MasterChef Büşra Zambak birden fazla meslek dalıyla uğraşmaktadır. Bunlar ise: Profesyonel Aşçı, Üst Düzey Yöneticilerin Yemeklerinden Sorumlu Çalışan ve Fotoğrafçılık meslekleridir. Sabancı Holding’de çalışmaya devam etmektedir. 

 

8 Kişi daha ilerleyen zamanlarda kadroda yerini alacaktır. MasterChef Yağız Özçelik’in kadroda yer aldığı süreçte bu kişiler seçilmiştir. Yazımızı yazdığımız tarihten itibaren (14 Ağustos 2022) en son kadroya giren yarışmacı Yağız Özçelik’tir.

 

 

Gerek Instagram’daki şahsi fotoğraflarıyla olsun gerekse sabitlediği hikayeleriyle dikkatleri üzerine çeken güzel yarışmacı Büşra Zambak yazımızı yazdığımız tarih 15 Ağustos 2022 itibariyle 13.9 bin takipçiye sahip 29 gönderili Instagram hesabını yönetmektedir. 101 kişiyi takip eden başarılı ve iddialı yarışmacı busra.zambakk kullanıcı adıyla Instagram platformunda yer alıyor. Aşçılık mesleğine ek olarak fotoğrafçılık da yapan başarılı yarışmacı MasterChef Büşra bu.studio_ hesabında da fotoğraflar paylaşmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Melis İşiten kimdir? Sergen Deveci ile sevgili mi?

Cemal Can Canseven Kimdir?

Fenerbahçe’nin Yıldızı Arda Güler Kim?